Τον αδικήσαμε...

3.6.09

Γράψαμε το πρωί ότι μας κάνει εντύπωση η "εξαφάνιση" της υπόθεσης της MAN στην οποία ενεπλάκη ο Χρίστος Βερελής.

Λάβαμε μια δήλωση από το γραφείο του πρώην υπουργού που μοιράστηκε προχθές στα ΜΜΕ...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΒΕΡΕΛΗ

«O κ. Δένδιας απολογούμενος για τις τραγελαφικές εξελίξεις στην υπόθεση Siemens όπου εμπλέκεται ευθέως το Υπουργείο του, και στην προσπάθεια του να μεταφέρει ανεπιτυχώς, όπως απεδείχθη, αλλού την κουβέντα, αναρωτήθηκε με ελαφρότητα για τους λόγους της παραίτησής μου.


1ον Παρ’ότι τους έχω εκθέσει αναλυτικά, δεν εκπλήσσομαι που δεν τους αντιλαμβάνεται αφού υποθέτω ότι έχει αναλώσει τις πνευματικές του δυνατότητες και έχει κατανοήσει τους λόγους της μη παραίτησης του μισού υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης της Ν.Δ. στις περιπτώσεις των πολλών υπαρκτών υποθέσεων που γνωρίζει το Πανελλήνιο

2ον Δικαιολογώ έτσι ότι δεν του έμεινε χρόνος να σκεφθεί το ενδεχόμενο της δικής του παραίτησης, λόγω ανεπάρκειας, που οδήγησε σε φιάσκο. Ακόμη δε, ίσως δεν του πέρασε από το μυαλό ότι η ανεπάρκεια αυτή μπορεί να ισούται με διευκόλυνση διαφυγής ελεγχόμενου προσώπου κάτι που είναι ποινικά κολάσιμο. Αφήστε το θεσμικό στραπατσάρισμα της δημόσιας και επιλεκτικής επικοινωνίας με την ηγεσία της δικαιοσύνης, όταν το χρέος προς την Ν.Δ. το απαιτεί, για την παραγωγή πιστοποιητικών καθαρότητας.

3ον Επ’ ευκαιρία, να ξαναθυμίσω στον κ. Δένδια να μη ξεχάσει να ζητήσει δικαστική συνδρομή για την υπόθεση MAN ώστε να μην τρέχει προσεχώς και κατόπιν εορτής».

Κοινοποιήστε το στο Facebook