Δεν ξεκινήσαμε καλά...

30.11.09

" Στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε το ΠΑΣΟΚ" δήλωσε σήμερα περιχαρής ο Κώστας Μαρκόπουλος ο οποίος είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ του Αντώνη Σαμαρά.

Αν κ.Μαρκόπουλε είναι αυτός ο στόχος σας , τότε πολύ φοβάμαι ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ξεφύγει από το 33,5%.

Σε καιρούς κρίσης , σε καιρούς όπου η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη οικονομική αλλά και διπλωματική κρίση των τελευταίων ετών , ο στόχος θα πρέπει να είναι διαφορετικός

Κανείς δεν σας ζητάει να "αντιμετωπίσετε" το ΠΑΣΟΚ . Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ο εχθρός .

Ο εχθρός είναι το...

...τεράστιο χρέος που είναι έτοιμο να μας κατασπαράξει . Ο εχθρός είναι η παντελής έλλειψη αξιοπιστίας της χώρας μας στις διεθνείς αγορές . Ο εχθρός είναι οι δεκάδες αγκυλώσεις που κρατούν δέσμια την Ελλάδα σε νοοτροπίες Ουγκάντας.

Κοιτάξτε λοιπόν να σταθείτε δίπλα στο ΠΑΣΟΚ με τρόπο κριτικό , με τρόπο παραγωγικό , με τρόπο γόνιμο . Η Ελλάδα δεν έχει άλλο χρόνο για κακές κυβερνήσεις αλλά ούτε και για μίζερες Αντιπολιτεύσεις.

Πάνω από όλα η Ελλάδα δεν έλεγε ο Σαμαράς ; Το καλό της Ελλάδας ταυτίζεται (καλώς ή κακώς) αυτή τη στιγμή με την επιτυχία της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ κι όχι με μια ενδεχόμενη αντικατάσταση της εν μέσω κρίσης .

Παραπολιτικός


Κοινοποιήστε το στο Facebook