Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι τους

27.6.11

Ακόμα ένας διάλογος του Αχιλλέα Μπέου με κάποιον Μάκη (πιθανότατα τον Ψωμιάδη) βλέπει το φως της δημοσιότητας με τα ονόματα που αναφέρονται να είναι κάτι παραπάνω από βαρύγδουπα:

Β: Μην πας καθόλου, ούτε εγώ θα εμφανιστώ, ούτε τίποτα, κανείς. Και να σου πω κάτι, ο Βαγγέλης πρέπει να το ηρεμήσει λίγο το θέμα.
Α: Το ηρεµεί, βγήκε απ' τον υπουργό, εντάξει, το ηρεµεί. Ετσι µου είπε!
Β: Ποιον υπουργό;
Α: Είχε πάει στον Νικητιάδη και τον Γερουλάνο.
Β: Τι να κλάσουν αυτοί, αυτό πάει για...

 
...πιο ψηλά το θέμα, το γραφείο του Παπανδρέου έχει μπει στη μέση. Ακου που σου λέω, φίλος σου είμαι.
Α: Το ξέρω, ναι, το ξέρω.
Β: Κατ' αρχάς και τα κανάλια που το παίζουν όλα, έχει μπει το μ... ο Βαρδινογιάννης και τα κινεί όλα, έτσι από μόνα τους το παίζουν; 

Σχόλιο Παραπολιτικής: Είχαν δίκιο. Πράγματι ο Βαρδινογιάννης πίεσε μέσω του Mega μετά το αίσχος του Καραϊσκάκη. Και πολύ καλά έκανε. Πολλά μπορεί κανείς να προσάψει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη αλλά ουδείς αμφισβητεί ότι ο Τζίγγερ αρνήθηκε δεκάδες φορές να συνδιαλλαγεί με τους Μπέους και του Ψωμιάδηδες.

Δίκιο είχαν όμως κι ως προς το ότι η υπόθεση έφτασε στο γραφείο του Παπανδρέου με την εντολή του πρωθυπουργού να είναι κάτι παραπάνω από σαφής: Προχωρήστε μέχρι τέλους, όποιος κι αν εμπλέκεται.

Όσο για τον Βαγγέλη που "ηρέμησε" τον υπουργό, θέλω να πιστεύω ότι το είπε έτσι ο Μαρινάκης κι ότι ο Γερουλάνος δεν "ηρέμησε"...