Προκαλούν ξανά οι Λιντζέρηδες και οι Ρομπόπουλοι

20.7.11

Με πρωτοβουλία της Τόνιας Αντωνίου,  21 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έστειλαν επιστολή στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος, Βασίλη Έξαρχο, ζητώντας την άμεση σύγκληση του διευρυμένου ΚΤΕ Μεταφορών, με τη συμμετοχή και του ίδιου του Γιάννη Ραγκούση, από τον οποίο ζητούν ενημέρωση για τις προθέσεις του υπουργείου στο θέμα με την απελευθέρωση των ταξί.

Για ακόμα μια φορά, το ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται ανήμπορο να υποστηρίξει μαζικά αυτονόητες αλλαγές και ως υπερασπιστές του μεταπολιτευτικού κατεστημένου εμφανίζονται οι γνωστοί άγνωστοι:


Τόνια Αντωνίου, Νίκος Σαλαγιάννης, Νάσος Αλευράς, Χρύσα Αράπογλου, Κώστας Καρτάλης, Σοφία Γιαννακά, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Γιάννης Βούρος, Βασίλης...


...Γερανίδης, Μιχάλης Τζελεπής, Σούλα Μερεντίτη, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Θωμάς Ρομπόπουλος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Δημήτρης Λιντζέρης, Μιχάλης Κατρίνης, Δημήτρης Καρύδης, Ευά Καϊλη, Βασίλης Γιουματζίδης, Θανάσης Παπαδόπουλος, Ολγα Ρενταρή – Τέντε.

Πρώτη φορά βουλευτές ζητούν εξηγήσεις για νομοσχέδιο που ψήφισαν! Παρ' όλα αυτά, δεν πρόκειται για μια μάχη προσώπων αλλά για μια μάχη ιδεών. Η κυβέρνηση δεν πρέπει να κάνει πίσω.