Δέκα βουλευτές επαρχίας διαφωνούν με την απελευθέρωση των ταξί

29.9.11

Τη διαφωνία τους με τη λύση που επιχειρείται να δοθεί στην απελευθέρωση του κλάδου των ταξί, εκφράζουν 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με τρισέλιδη επιστολή τους προς τον υπουργό Γιάννη Ραγκούση, την οποία κοινοποιούν, παράλληλα, προς τον πρωθυπουργό. Έχω την αίσθηση ότι η πολιτική ηγεσία του Υπ.Υποδομών μάλλον θα αιφνιδιάστηκε τόσο από την πρωτοβουλία όσο κι από τους βουλευτές που την υπογράφουν.

Την επιστολή υπογράφουν: Δημήτριος Π. Παπουτσής, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, Βασιλική Τσόνογλου - Βιλιώτη, Μιχαήλ Κατρίνης, Ευτύχιος Δαμιανάκης, Σπυρίδων Μοσχόπουλος, Γεώργιος Παπαμανώλης, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, Αθανάσιος Γικόνογλου, Γεώργιος Αρβανιτίδης.

Ανεξάρτητα από...


...την ουσία της παρέμβασης τους, πρόκειται για μια φοβερά ανεύθυνη κίνηση καθώς το νομοσχέδιο έχει παρουσιαστεί εδώ και καιρό και οι Θύμιοι έχουν πάψει να ελπίζουν. Η συζήτηση για τα ταξί διεξάγεται εδώ και μήνες, τελευταία στιγμή θυμήθηκαν ότι διαφωνούν; Δεν κατανοούν ότι με τον τρόπο αυτό ωθούν την παρέα του Λυμπερόπουλου να παραμείνει για καιρό στο κέντρο της Αθήνας;