Προηγούνται Καμμένος και Ντινόπουλος(!) στη Β' Αθηνών

30.12.11

Κατέγραψα πριν τα ποσοστά δημοφιλίας των στελεχών του ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθηνών (εδώ) με βάση πρόσφατη μέτρηση γνωστής εταιρίας. Τα αντίστοιχα ποσοστά για τη Νέα Δημοκρατία προκαλούν...σοκ.

Το 55,5% των πολιτών που θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές θα σταύρωναν τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος φαίνεται ότι βγαίνει φοβερά κερδισμένος από την αντιμνημονιακή του υστερία. Μοιάζει απίστευτο αλλά δυστυχώς είναι αληθινό...

Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο εξίσου υστερικός Αργύρης Ντινόπουλος με 38,4%, κάτι που μας βοηθά να κατανοήσουμε ότι υπό τον Αντώνη Σαμαρά συσπειρώνεται...


...ένα ευρύ μέτωπο λαϊκής/λαϊκίστικης Δεξιάς.

Τρίτος τερματίζει ο Κωστής Χατζηδάκης με 36,1% κι ακολουθεί ο Πάνος Παναγιωτόπουλος με 30,2%. Στην πέμπτη θέση κατρακυλά ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με 29,1% ενώ στη 6η θέση διατηρείται ο Βύρων Πολύδωρας με 28,6%.

Στη 7η θέση συναντάμε τον εσχάτως εξαφανισμένο Βαγγέλη Μεϊμαράκη με 26,8% και στη 8η θέση τον Γεράσιμο Γιακουμάτο με 24,6%. Ένατος ο Γιάννης Παπαθανασίου με 24,1% ενώ στη 10η θέση κατρακυλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 20,4%.

Τελευταίος ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης 16,5%.