Τελικά κ.Ψυχάρη τι σας ζήτησε ο ΓΑΠ;

6.1.12

Εξήγησα εδώ με επιχειρήματα (κι όχι με κραυγές) γιατί θεώρησα πολιτικά φθηνή την ετεροχρονισμένη επίθεση του Γιώργου Παπανδρέου στα συμφέροντα και στον Σταύρο Ψυχάρη. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο Ψυχάρης δεν ανήκει στα...συμφέροντα κι ότι δεν προσπάθησε (και προσπαθεί) να σώσει τον ΔΟΛ.

Μιας πάντως κι ακόμα τον συνοδεύει η ιδιότητα "δημοσιογράφος" περιμένουμε ακόμα να μας εξηγήσει την τελευταία παράγραφο της απάντησης του στον....



...Γιώργο Παπανδρέου:

Ο υπό αποχώρηση πρόεδρος του ΠαΣοΚ παρακαλείται να δηλώσει υπό ποιες συνθήκες συναντηθήκαμε τελευταία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και γιατί ζητήθηκε να πάμε από την πίσω πόρτα του κτιρίου. Και ποιος ζήτησε κάτι από τον άλλο! 

Τι σας ζήτησε λοιπόν κ.Ψυχάρη και γιατί βγήκατε από την πίσω πόρτα; Απαντήστε, το θέμα είναι σοβαρό, θα μπορούσε να ασχοληθεί μέχρι και η ΕΣΗΕΑ, όταν ξεμπέρδεψε με τη...δίκη του Μανδραβέλη.

Δεν μπορεί ένας εκδότης να περιγράφει πρωθυπουργικά αιτήματα σε δημοσιογραφικούς ομίλους και να μην τα προσδιορίζει. Αν πάντως αποδειχθεί ότι ο ΓΑΠ δεν του ζήτησε τίποτα, όπως είναι και το πιο πιθανό, θα έχουν καταφέρει και οι δυο να έχουν...άδικο.