Ο Καρατζαφέρης, το λαθρεμπόριο καυσίμων και ο πόλεμος στη Λιβύη

14.1.12

Ένας άνθρωπος με το "βιογραφικό" και τις παρέες του Γιώργου Καρατζαφέρη, μόνο τυχαία δεν θίγει τέτοια θέματα στη Βουλή. Υποθέτω ότι κάποιου τύπου σκοπιμότητες υπηρετεί. Όπως και να έχει, διαβάστε ένα απόσπασμα από την τοποθέτηση του:

Μπορείτε να στείλετε το Σ.Δ.Ο.Ε. σε κάποια μεγάλα σπίτια, αλλά θα στείλετε ανθρώπους που θα γνωρίζετε την ακεραιότητά τους, γιατί κι εκεί όλοι δεν είναι ακέραιοι. Θα διαπιστώσετε ευρήματα εκπληκτικά. Ζητείστε από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τον κ. Τέντε να βρει τον τρόπο να ανοίξει απαλλακτικά βουλεύματα και θα βρεθείτε μπροστά σε τεράστιες εκπλήξεις.

Αναζητείστε να μάθετε τι ποσά Φ.Π.Α. πληρώθηκαν στις τεράστιες ποσότητες που διακινήθηκαν στον πρόσφατο πόλεμο εναντίον της Λιβύης. Θα μάθετε πράγματα τα...


...οποία δεν μπορείτε να τα φανταστείτε.

Όμως, επαναλαμβάνω,  ότι απέναντι είναι ένας καλά οργανωμένος στρατός που συμπεριλαμβάνει επίδοξους αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος, όχι όλους. Θα δείτε πώς έγιναν οι επίκαιρες καταλήψεις-καλύψεις θέσεων, προκειμένου να ελέγχουν αυτό το οποίο γίνεται στο θαλάσσιο χώρο μας. Υπάρχουν τελωνειακοί οι οποίοι δεν διαπιστώνουν πώς φεύγουν τα βυτιοφόρα και πάνε στη Βουλγαρία ή στα Σκόπια και πώς γυρίζουν. Και βεβαίως, αν ανατρέξετε στους αριθμούς -που νομίζουμε ότι τους έχει και ο πρώην Υπουργός Εθνικής Οικονομίας- θα δείτε ότι ξαφνικά τα τελευταία τρία χρόνια τριπλασιάστηκαν οι δήθεν εξαγωγές προς τις γειτονικές μας χώρες. Θα βρείτε έναν πακτωλό διαφυγής εσόδων για το κράτος..