Νευρικότητα στη ΝΔ προκαλούν οι δηλώσεις Καμμένου

13.1.12

Από το in.gr:

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, αν υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση, ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος. Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real Fm, εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ για την απόφασή του να στηρίξει τον Λ.Παπαδήμο:

«Άλλαξε στάση η ΝΔ, μάλιστα οβιδιακά, όταν αποφάσισε να στηρίξει τον κ. Παπαδήμο. Δηλαδή, τον κ. Παπακωνσταντίνου που αλλοίωσε τα στοιχεία. Δηλαδή, την απόφαση του υπουργείου 'Αμυνας, που πάει να πληρώσει τα υποβρύχια και ας λέει άλλα ο Αβραμόπουλος.»

Συμπλήρωσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχασε...


...την ευκαιρία να ηγηθεί της αντιμνημονιακής πολιτικής, συμβιβαζόμενος «όταν οι νεοφιλελεύθεροι της ΝΔ παρακάλαγαν να πάρουν υπουργεία, οι κατ' επάγγελμα υπουργοί».

Σχόλιο Παραπολιτικής: Ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί κανείς ή διαφωνεί με τον Πάνο Καμμένο, πρόκειται για τον βουλευτή που στις περισσότερες δημοσκοπήσεις προηγείται με διαφορά στη Β' Αθηνών.

Ως εκ τούτου, στη Συγγρού τρέμουν το ενδεχόμενο μετεξέλιξης του σε νέο Καρατζαφέρη, δηλαδή σε κάποιον που θα στεγάσει το προσωπικό του κοινό σε κάποιο νέο κόμμα ή συμμετέχοντας σε κάποιο άλλο κόμμα.