Λαφαζάνης: Κινδυνολογίες τα περί εξόδου από την Ευρωζώνη

3.1.12

Ο Παν. Λαφαζάνης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Η πρωτοφανής, άλλων σκοτεινών εποχών, πρωτοχρονιάτικη κινδυνολογία του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλου και στη συνέχεια του Προέδρου της Εθνικής Τράπεζας, αλλά και οι εκβιαστικού τύπου πρωτοχρονιάτικες βολές του Λ. Παπαδήμου και του κυβερνητικού εκπροσώπου, που είχαν ως κοινό και ενιαίο στόχο μια ενδεχόμενη έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη, αποκαλύπτουν τα απόλυτα αδιέξοδα του συστήματος και καταδεικνύουν φόβο, απελπισία και πανικό.

Ματαιοπονούν οι κυρίαρχοι κύκλοι αν θεωρούν ότι με τέτοιου είδους κινδυνολογίες, που παίρνουν τα χαρακτηριστικά επιχείρησης...


...κατατρομοκράτησης των πολιτών, μπορούν να θωρακίσουν το σύστημα, να δικαιολογήσουν νέα μέτρα λεηλασίας και να αποτρέψουν μια πραγματικά προοδευτική εναλλακτική λύση απέναντι στην τρόικα, τα μνημόνια και το συναινετικό αστικό πολιτικό κατεστημένο.

Όσο οι ιθύνοντες κινδυνολογούν, τόσο επιφέρουν τα αντίθετα - από τις προσδοκίες τους - αποτελέσματα. Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Γεια σου ρε Λαφαζάνη κοινωνέ του "Λεφτά υπάρχουν". Πάμπλουτοι είμαστε και μας λένε για πλάκα ότι θα γυρίσουμε στη δραχμή. Αλάνθαστο το πολιτικό αισθητήριο της Αριστεράς...