Κίμων Κουλούρης, το οργισμένο είδωλο των Ελληναράδων

8.1.12

Αντιγράφω από το ΣΚΑΙ.gr:

Επεισόδιο μεταξύ ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ και του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνα Κουλούρη σημειώθηκε τη νύχτα, στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Καλλιρόης.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητό του για έλεγχο μετά από παραβίαση κόκκινου σηματοδότη. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κ. Κουλούρης προσπάθησε να φύγει και με το όχημα του τραυμάτισε έναν 25χρονο αστυνομικό.

Ο πρώην υπουργός οδηγήθηκε στην Τροχαία Καισαριανής και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Προανάκριση διενεργει η τροχαία Καισαριανής.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Είναι ακόμα ένας σταθμός...


...στη μεγάλη πολιτική καριέρα του Κίμωνα Κουλούρη, του ανθρώπου που σοφά οι Έλληνες πολίτες δεν έστειλαν στη Βουλή για να τον απολαμβάνουν μέσα από τα τηλεοπτικά παράθυρα διαφόρων περιθωριακών τηλεοπτικών σταθμών.

Ξέρουμε όλοι ότι οι περισσότεροι από αυτούς τον βρίζουν στην πραγματικότητα τον ζηλεύουν, θα γούσταραν πολλοί να έκαναν και οι ίδιοι κάτι παρόμοιο. Τον φαντάζομαι με τον ίδιο τσαμπουκά να καπνίζει και μέσα σε χώρους που απαγορεύεται το κάπνισμα, να παρακάμπτει ουρές ζητώντας παράλληλα τον σεβασμό όλων.

Αυτούς θέλαμε, αυτούς ανεχόμασταν, γι'αυτό φτάσαμε μέχρι εδώ.