Μια ασύλληπτα αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας πολιτικού αρχηγού στη Βουλγαρία (video)

19.1.13

Στην παρακάτω φωτογραφία, βλέπετε κάποιον να σημαδεύει με όπλο από πολύ κοντά κάποιον άλλον. Ο ένας είναι πολιτικός αρχηγός βουλγαρικού κόμματος κι ο άλλος ο επίδοξος δολοφόνος του.
Από αυτή την απόσταση, πάτησε δυο φορές τη σκανδάλη και ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ να τον σκοτώσει.


Αν δεν μας....



...πιστεύετε, δείτε το παρακάτω video. Δεν ξέρω αν δείχνει ένα θύμα απόπειρας δολοφονίας ή τον πιο τυχερό άνθρωπο στην ιστορία της ανθρωπότητας.



Να και η είδηση, όπως την κατέγραψε το Έθνος:


Η πρώτη απόπειρα πολιτικής δολοφονίας στη σύγχρονη ιστορία της Βουλγαρίας σημειώθηκε στη Σόφια, όταν νεαρός άνδρας προσπάθησε να πυροβολήσει με πιστόλι αερίου τον αρχηγό του «Κινήματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών»(ΚΔΕ) Αχμέτ Δογκάν, τη στιγμή κατα την οποία ο πρόεδρος της κεντρώας φιλελεύθερης παράταξης-εκφράζει πολιτικά, κυρίως τους μουσουλμάνους της Βουλγαρίας-εκφωνούσε την κεντρική ομιλία στην Πανεθνική διάσκεψη του ΚΔΕ.

Οι τηλεοπτικές κάμερες των συνεργείων,κατέγραψαν σκηνές, άξιες για πολιτικό θρίλερ,σήμερα το μεσημέρι, όταν νεαρός άνδρας ανέβηκε ξαφνικά στο βήμα και προσπάθησε να πυροβολήσει στο κρόταφο τον κ. Αχμέτ Δογκάν με πιστόλι. Ευτυχώς το όπλο αερίου,όπως αποδείχθηκε αργότερο, δεν εκπυρσοκρότησε και στις δύο διαδοχικές φορές,που ο δράστης πάτησε τι σκανδάλη.

Αυτό έδωσε ευκαιρία στον ίδιο τον ομιλητή να ξεπεράσει το πρωταρχικό σοκ και να αντιδράσει ενω αμέσως, οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του αλλά και στελέχη της ηγεσίας του ΚΔΕ εφόρμησαν στον δράστη και τον ξυλοκόπησαν άγρια,προτού συγκρατηθούν από πιο ψύχραιμους σύνεδρους. Ο δράστης Οκτάι Εμινμεχμέτοφ έχει πλούσιο ποινικό μητρώο, με πολυάριθμες προσαγωγές αλλά και καταδίκες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών, για ένοπλης ληστεία και άλλα εγκλήματα.