Φιάσκο για το ΠΑΣΟΚ με ερασιτεχνικό copy/paste: Παρουσίασαν ομιλίες του Βενιζέλου ως «κείμενα διαλόγου»

31.1.13

Mε έναν εντελώς ατσούμπαλο και ερασιτεχνικό τρόπο, το ΠΑΣΟΚ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μια σειρά κειμένων για τον «προσυνεδριακό διάλογο», τα οποία όμως δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο από μια (κακή) συρραφή προηγούμενων ομιλιών του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Συγκεκριμένα, τα κείμενα...


...αναρτήθηκαν σε μορφή Word, χωρίς καμία -έστω τυπική- εικαστική επιμέλεια που να παραπέμπει σε ένα κόμμα που λειτουργεί με όρους επαγγελματισμού;

Το ακόμα χειρότερο; Η συρραφή των ομιλιών του Ευάγγελου Βενιζέλου έχει γίνει με τόσο κακό τρόπο, που σε ένα κείμενο που φέρει τον τίτλο «Σχέδιο Διακήρυξης ΠΑΣΟΚ για το 9ο Συνέδριο» υπάρχουν αυτούσιες φράσεις προφορικού λόγου, όπως «φίλες και φίλοι»!

Χαρακτηριστική είναι και η ενσωμάτωση ολόκληρων κομματιών από την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κατά την παρουσίαση του νέου σήματος του κόμματος!


Θα περίμενε κανείς από ένα ιστορικό κόμμα όπως το ΠΑΣΟΚ να δείξει μεγαλύτερη επιμέλεια για τις διαδικασίες και τις διεργασίες ενός Συνεδρίου που αν δεν αποδειχθεί ιστορικό για τους σωστούς λόγους, θα είναι πιθανότατα και το τελευταίο Συνέδριο του κόμματος.

Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι γι' αυτήν την ερασιτεχνική διαχείριση της δημοσίευσης των κειμένων κι από ποιους αξιολογούνται; Αυτό είναι το καλύτερο πρόσωπο που μπορεί να μας παρουσιάσει το ΠΑΣΟΚ;