Πρότυπα εργαστήρια μελέτης της πολιτικής βίας από το ΠΑΣΟΚ με δήθεν «συντροφικό ξύλο»

20.2.13


Το συμβάν προκλήθηκε ύστερα από κατηγορίες που απηύθυναν γραμματείς νομαρχιακών επιτροπών του κόμματος προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Τήρησης Καταστατικού και Πιστοποίησης, Γιάννη Σουλαδάκη καθώς και προς το μέλος Γρηγόρη Φελώνη.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο γραμματέας Νομαρχιακής Α' Πειραιά Γιάννης Αξαρλής και...


...ο Γραμματέας Β1 Αθήνας Χρήστος Σωτηρόπουλος πήγαν στο γραφείο της ΕΚΑΠ στον 4ο όροφο της Ιπποκράτους.

Εκεί ήταν ο πρόεδρος της ΕΚΑΠ Γιάννης Σουλαδάκης και το μέλος Γρηγόρης Φελώνης. Οι δύο γραμματείς διαμαρτυρήθηκαν έντονα γιατί αύριο, Πέμπτη, λήγουν οι προθεσμίες για να κατατεθούν οι υποψηφιότητες των συνέδρων, όμως η ΕΚΑΠ - όπως κατήγγειλαν - ακόμη δεν έχει βγάλει το «μέτρο» για την εκλογή τους. Εκείνη την ώρα ο Φελώνης τούς πέταξε τα δύο κείμενα που εξέδωσαν προχθές η Αριστερή Πρωτοβουλία - που πρόσκεται στον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο - και η Ομάδα των 10 (που πρόσκεται στον Μιχάλη Καρχιμάκη) λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτά είναι πολιτικές αλητείες».

Τότε η ατμόσφαιρα έγινε εκρηκτική: Ο Αξαρλής μάλιστα έριξε μία γροθιά στον Φελώνη και ακολούθησε πανδαιμόνιο καθώς σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά έπεσαν και καρεκλιές!

Πήγη: Τα ΝΕΑ

Σχόλιο Παραπολιτικής: Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, δεν πρόκειται για κάποια πραγματική σύγκρουση στελεχών του ΠΑΣΟΚ αλλά για ένα κοινωνικό πείραμα που συντονίζει το Κίνημα υπό την επίβλεψη του Παρτουκουκουλουπουλου.

Το πείραμα αυτό υλοποιείται με βάση μια ιδέα του Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος επιθυμεί να εκπαιδεύσει τα στελέχη του σε ακραίες καταστάσεις, υπό τον φόβο πιθανών διαπληκτισμών με βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο.

Κύκλοι της Ιπποκράτους σχολίασαν μάλιστα θετικά την πρώτη ημέρα του πειράματος, δηλώνοντας ικανοποιημένοι από την πειστικότητα των εθελοντών πρωταγωνιστών. Ήδη μάλιστα η Φώφη Γεννηματά ετοιμάζει ανακοίνωση καταδίκης τέτοιων γεγονότων «από όπου κι αν προέρχονται», καθώς στο πείραμα δοκιμάζονται και οι επιδόσεις της χαρισματικής επικοινωνιακής ομάδας του κόμματος.