Σκυλακάκης για προσλήψεις στο Δημόσιο: Βραβείο Γκίνες στην Τρόικα για κυνισμό ή ανικανότητα!

16.4.13

Σχολιάζοντας στο Facebook την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε προσλήψεις, ο Ευρωβουλευτής και μέλος της Δράσης Θόδωρος Σκυλακάκης σχολίασε:

Μια πρόσληψη για κάθε αποχώρηση υπόσχεται ο κ. Σαμαράς, επιβεβαιώνοντας τον κρατικοδίαιτο χαρακτήρα της τρικομματικής. Με κράτος να ξοδεύει το 50% του ΑΕΠ, με τον παραγωγικό τομέα της οικονομίας να συντρίβεται και να στραγγαλίζεται, από την φορολογία, μας υπόσχεται κι άλλους...


...φόρους για να μην μειωθεί το πελατολόγιο των τριών κομμάτων στο κράτος. Κράτος που συνεχίζει να ξοδεύει το 50% του ΑΕΠ (δαπάνες Γενικής Κυβέρνησης το 2012). Κι από πάνω μας υπόσχεται και "αξιοκρατία" στις προσλήψεις, την ώρα που στις (πολύ σοβαρότερες της θέσης του απλού υπαλλήλου) κρατικές θέσεις όπως οι διοικήσεις των νοσοκομείων κ.λπ., ισχύει το περίφημο 4-2-1 (4 ΝΔ, 2 ΠΑΣΟΚ, 1 ΔΗΜΑΡ).

Όσο για την περίφημη τρόικα, που τα συνυπογράφει όλα αυτά, αυτή δεν ξέρω αν θα πρέπει να πάρει βραβείο Γκίνες λόγω κυνισμού ή λόγω ανικανότητας! Και θα πρέπει μάλιστα να το εξαργυρώσει, γιατί με τα μυαλά αυτά φορολογικά έσοδα από τον ιδιωτικό τομέα δεν βλέπω να εισπράττει.