Φοβερός αυτοσαρκασμός: Κατακεραύνωσε τον κρατισμό ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης

9.5.13

Το η κυβέρνηση συνεργασίας πέτυχε την νεκρανάσταση του παντελώς άχρηστου υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης το ξέρουμε. Το ότι ο κ. Καράογλου διαθέτει εξαιρετικό χιούμορ, δεν το γνωρίζαμε.


Σήμερα, στο πλαίσιο...


...των πολύ ουσιαστικών αρμοδιοτήτων του, εγκαινίασε μια έκθεση γούνας στην Καστοριά. Να τι δήλωσε αμέσως μετά, προφανώς αυτοσαρκαζόμενος:


(...) Μεταξύ άλλων μίλησε και για την ανάγκη υπογραφής ενός «δανείου εμπιστοσύνης» μεταξύ της Πολιτείας, των πολιτών και των παραγωγικών φορέων το οποίο, όπως είπε, «θα το αποπληρώσουμε σπάζοντας ταμπού τα οποία παρήγαγαν κρατισμό, οδήγησαν σε ελλείμματα και συσσώρευσαν χρέη». 
Όπως εξήγησε, με αυτόν τον τρόπο η Πολιτεία θα αποδείξει ότι πράττει τα αυτονόητα και προχωρά σε πράξεις, «αφήνοντας στην άκρη λόγια και αναλύσεις και δημιουργώντας ένας κράτος που θα είναι πρακτικό, θα αναστρέψει την ύφεση και θα αντιστρέψει την κακή ψυχολογία στην αγορά».(...)

Κατά του κρατισμού, υπέρ των αυτονόητων και υπέρ ενός πρακτικούς κράτους. Ποιος; Ο άνθρωπος που έχει τεθεί επικεφαλής της πιο παράλογης, σπάταλης και γραφειοκρατικής κρατικής δομής της χώρας.

Τι άλλο θα ακούσουμε...