Μεσσήνιος, πολιτευτής της ΝΔ, πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας: Έτοιμος να κυβερνήσει!

14.5.13

Ο Μεσσήνιος πολιτευτής της Β' Αθήνας και πρώην πρόεδρος της Ολυμπιακής Αεροπορίας κ. Δημήτρης Κούκης τοποθετήθηκε τελικά διοικητής στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα το υπουργείο Υποδομών και Ανάπτυξης.Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, ο κ. Κούκης, ο οποίος προορίζονταν αρχικά για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όμως ο διορισμός του δεν......κατέστη εφικτός λόγω των εντονότατων αντιδράσεων που προκλήθηκαν στο ενδεχόμενο της αποχώρησης του κ. Θανάση Ζηλιασκόπουλου από την εταιρεία. Στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Αεροπορίας (2004-2007) και πρόεδρος της Galileo Hellas AE (2004-2009), θυγατρικής της ΟΑ.


Το ακόμα καλύτερο; Έχει διατελέσει και πρόεδρος της περίφημης ΠΑΕ Αιγάλεω η οποία διαδραμάτισε κομβικό ρόλο στα χρόνια της απόλυτης παρακμής του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Αναρωτιέμαι πάντως ποιο από όλα τα προσόντα του κ. Κουκή εκτίμησε ο πρωθυπουργός. Το ότι ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ; Ότι ήταν ο εκλεκτός των κυβερνήσεων Καραμανλή στα χρόνια της ολοκληρωτικής διάλυσης της Ολυμπιακής; Ότι σιγοτραγουδούσε στους διαδρόμους της ΕΠΟ «έλα απόψε στου Θωμά»;

Στιγμές αξιοκρατίας.