Μπορείς να αγοράσεις κοκαΐνη στο internet; Φυσικά και μπορείς.

14.5.13

Μπορείς να αγοράσεις κοκαΐνη στο internet; Φυσικά και μπορείς. Για την ακρίβεια μπορείς να αγοράσεις όποιο ναρκωτικό θέλεις. Θα γίνω πιο σαφής.



Εκτός από το βαθύ ΠΑΣΟΚ και το βαθύ twitter, υπάρχει και το βαθύ διαδίκτυο (Deep Web). Εκεί βρίσκονται πολλά περισσότερα απ' όσα φαντάζεστε κι απ' όσα μπορούν να «ψαρέψουν» οι μηχανές αναζήτησης. Ίσως να ακούγεται...



...σαν σενάριο ταινίας, αλλά τα πράγματα είναι πιο πεζά και, πρωτίστως, προσβάσιμα. Αρκεί να έχετε την σωστή διεύθυνση και το απαραίτητο λογισμικό μα, κυρίως, αρκετά χρήματα να ξοδέψετε στην μαύρη αγορά που έχει στηθεί σε αυτήν την σκοτεινή γωνιά του internet. Μία μαύρη αγορά όπου, μέχρι πριν ένα χρόνο περίπου, μπορούσες να αγοράσεις όπλα με σχετική ευκολία. Ήταν όμως μία «επιχειρηματική» κίνηση που δεν είχε την προσδοκώμενη ζήτηση για να καλύψει τα έξοδα των servers, με αποτέλεσμα το Armory να κλείσει. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, αφού επρόκειτο για ένα παράπλευρο εμπόριο κάτω από την ομπρέλα του Silk Road, το site όπου μέχρι και σήμερα διατίθεται προς πώληση ό,τι ναρκωτικό είναι καταγεγραμμένο στην παγκόσμια βιβλιογραφία -και όχι μόνο. Για να το θέσω διαφορετικά, φανταστείτε ένα παράνομο e-bay που στην κατηγορία «Σπίτι και Κήπος» αντί τσουγκράνας και καλύμματος καναπέ, θα βρείτε LED λάμπες για εσωτερική «καλλιέργεια» και 1.000 σπόρους οπιούχου παπαρούνας.

Nα ένα διαφορετικό ρεπορτάζ, από τα λίγα που κυκλοφορούν στο ελληνικό Ιντερνετ, από τη Λουκρητία του Protagon.gr εδώ.