Ο «προδότης» Ολάντ παραδέχθηκε πως η οικονομική κατάσταση της Γαλλίας είναι σοβαρή

16.5.13

Ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ παραδέχθηκε πως η οικονομική κατάσταση της Γαλλίας είναι "σοβαρή", αλλά πρόσθεσε πως η ύφεση στην οποία εισήλθε η χώρα είναι "λιγότερο βαθιά απ' αυτή που γνώρισε το 2008-2009", δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Ναζάτ Βαλό-Μπελκασέμ.

"Η οικονομική κατάσταση είναι σοβαρή, δεν χρησιμεύει σε τίποτε να υποβαθμίζουμε τη σοβαρότητά της", δήλωσε ο αρχηγός του κράτους στο υπουργικό...


...συμβούλιο. Ωστόσο υπογράμμισε πως "η βλάβη της ανάπτυξης αφορά ολόκληρη την Ευρώπη", εξήγησε κατά την εβδομαδιαία ενημέρωση των δημοσιογράφων η Βαλό-Μπελκασέμ, η οποία μετέφερε τις δηλώσεις του Ολάντ.

Η Γαλλία έχει μπει επισήμως σε ύφεση μετά την ανακοίνωση σήμερα της μείωσης κατά 0,2% του ΑΕΠ της κατά το πρώτο τρίμηνο, η οποία ακολούθησε μια αναλόγου μεγέθους συρρίκνωση κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2012.

Πηγή: Ημερησία

Σχόλιο Παραπολιτικής: Υποθέτω ότι ο Φρανσουά Ολάντ είναι πλέον ένας «προδότης» για τον γαλλικό λαό, μιας και παραδέχθηκε δημόσια ότι η χώρα του αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Θυμίζω ότι στην Ελλάδα ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου απειλήθηκαν μεταξύ άλλων και με κρέμασμα στην πλατεία Συντάγματος γιατί είπαν δημόσια την αλήθεια για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας.

Είναι να απορεί κανείς γιατί δεν επέλεξε κι ο Ολάντ τη στρατηγική Καραμανλή-Σαμαρά-Μιχελάκη που επιτάσσει μεσοβέζικες δηλώσεις και ψευδή στατιστικά στοιχεία...