Αντώνης Γρέγος, ο πορτιέρης που τα κατάφερε κι έγινε βουλευτής

3.6.13

Πορτιέρης στα νυχτερινά μαγαζιά του Παναγιώτη Σαξώνη, που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη μαζί με τον Β. Παπαγεωργόπουλο για το «φαγοπότι» στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Θεσσαλονίκης, ήταν ο κουμπουροφόρος βουλευτής της Χρυσής Αυγής.



Ο λόγος για τον Αντώνη Γρέγο, υπάλληλο στην «αμαρτωλή» δημοτική υπηρεσία, ο οποίος υπήρξε και ένας από τους αρνητικούς...



...πρωταγωνιστές της πρόσφατης δίκης. Ο Γρέγος γνώρισε τον Σαξώνη στον δήμο, όπου εργάζονταν μαζί. Μάλιστα ο τελευταίος τον χρησιμοποιούσε για ένα? δεύτερο μεροκάματο στα νυχτερινά μαγαζιά που διατηρούσε.

Ο νυν βουλευτής ήταν από εκείνους που... άνοιγαν την πόρτα του αυτοκινήτου στο αφεντικό, μια πανάκριβη Πόρσε Καγιέν, όταν από άσημος υπάλληλος του δήμου το πρωί μεταμορφώνονταν σε φανταχτερό επιχειρηματία της νύχτας. Στα προσόντα του Αντ. Γρέγου που εκτιμήθηκαν ώστε να προσληφθεί από τον Σαξώνη, ήταν ίσως και η δεξιότητά του στο kick-boxing. Ολα αυτά, βέβαια, σε ένα παρελθόν το οποίο ο χρυσαυγίτης «εθνοπατέρας» έχει διαγράψει, αφού στην αίθουσα του δικαστηρίου έπαθε «αμνησία» προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του προέδρου Γιώργου Αποστολάκη.

Πηγή: Έθνος

Σχόλιο Παραπολιτικής: Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω πραγματικά περήφανος για το αλάνθαστο κριτήριο των συμπολιτών μας. Μπορεί στη Βουλή αυτή να μην υπάρχουν προσωπικότητες όπως ο Αλέκος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Ραγκούσης ή ο Στέφανος Μάνος αλλά από πορτιέρηδες είμαστε πλήρεις...