Πριν από μόλις 18 μέρες ο Κεδίκογλου «μοίρασε» την ΕΡΤ3 σε στελέχη των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

15.6.13

Πριν από 3 ημέρες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε τη διακοπή λειτουργίας όλων των δομών της ΕΡΤ μιλώντας με απαξιωτικά λόγια για τους εργαζόμενους της και τον τρόπο λειτουργίας της.

Έχει ήδη διαπιστωθεί με διάφορα video που κυκλοφορούν το μέγεθος της υποκρισίας του συγκεκριμένου κυρίου αλλά θα μου επιτρέψετε...


...να ρίξω λίγο ακόμα λάδι στη φωτιά του δημόσιου διασυρμού του.

Ο μεταρρυθμιστής Σίμος Κεδίκογλου, πριν από ακριβώς 18 μέρες, στις 28 Μαΐου του 2013, υπέγραψε από κοινού με τον Γιάννη Στουρνάρα την απόφαση διορισμού των μελών της νέας διοικούσας επιτροπής της ΕΡΤ3.




-Τη θέση του Προέδρου ανέλαβε ο κ. Βενιαμίν Καρακωστάνογλου ο οποίος διαθέτει κάτι παραπάνω από ένα πλούσιο γαλάζιο βιογραφικό. Πολιτεύθηκε με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης το 2004, το 2007 και το 2009 χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί ενώ σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Κώστα Γκιουλέκα.

Διαβάζοντας εδώ το βιογραφικό του, δεν διαπιστώνω κάποια ιδιαίτερα σχέση του με τον χώρο των ΜΜΕ. Σε ένα ρεπορτάζ όμως που προανήγγειλε την πιθανή υποψηφιότητα του στις εκλογές του 2012, η οποία τελικά δεν προχώρησε, διαβάζω το εξής ενδιαφέρον:

Ο κ. Καρακωστάνογλου αποτελεί μία αρκετά δυνατή υποψηφιότητα και το ακαδημαϊκό του υπόβαθρο προσθέτει σημαντική αξία στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο. Η φιλία που τον συνδέει με τον Αντώνη Σαμαρά τον οδήγησε στο να συμμετέχει και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

-Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής διορίστηκε και ο κ. Αναστάσιος Καζαντζίδης ο οποίος είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και με αυτή του την ιδιότητα υπογράφει πλήθος άρθρων στον ηλεκτρονικό κι έντυπο Τύπο.

Μιας και τα πολλά λόγια είναι περιττά, ο συγκεκριμένος κύριος όχι μόνο δεν κρύβει την κομματική του ταυτότητα αλλά αρθρογραφεί και με τρόπο που παραπέμπει σε 20χρονο παθιασμένο μέλος φοιτητικής παράταξης. Δείγμα δωρεάν:


- Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής διορίστηκε επίσης και ο κ. Μιχάλης Αλεξανδρίδης, γνωστός μέλος του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης ο οποίος αρθρογράφησε ήδη κατά της απόφασης του Κεδίκογλου (εδώ).

- Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής διορίστηκε επίσης ο κ. Θέμης Κουταλιανός ο οποίος, μιας και είναι γεωπόνος(!), φαντάζομαι ότι κατάφερε να κερδίσει τη συγκεκριμένη θέση ως μέλος των οργάνων της Δημοκρατικής Αριστεράς.

----

Ας συνοψίσουμε λοιπόν. Πριν από 18 μέρες, ο άνθρωπος που εμφανίστηκε στον ελληνικό λαό με ύφος χιλίων καρδιναλίων κατά τη διεφθαρμένης ΕΡΤ ήταν αυτός που ενορχήστρωσε και τελικά υπέγραψε τη διανομή της ΕΡΤ3 στα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης, με τη θητεία μάλιστα των νέων μελών να ολοκληρώνεται το 2017. Φυσικά, με τη σύμφωνη γνώμη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Ο Σίμος ο Κεδίκογλου, ο άνθρωπος που κατάφερε και μόνη η εκφορά του ονόματος του να προκαλεί πια μόνο γέλια ή έστω λύπηση. Το γράφω και πάλι: σας κοροϊδεύουν.