Αβραμόπουλος: Πήραμε τη χώρα απ'τα Βαλκάνια και της δώσαμε θέση στην κοινωνία των εθνών σε 1 χρόνο

1.7.13

Παραθέτω ένα απόσπασμα από τη χθεσινή ομιλία του σπουδαίου Έλληνα Δημήτρη Λ. Αβραμόπουλου στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας:

Η Νέα Δημοκρατία τολμά να φέρει το μέλλον στον τόπο μας και να επανασυνδέσει την Ελλάδα με τις ραγδαίες παγκόσμιες εξελίξεις που αλλάζουν κάθε μέρα στον κόσμο. Τολμά να καταστήσει την Ελλάδα στρατηγικό εταίρο στις μεγάλες...



...παγκόσμιες και περιφερειακές πολιτικές και οικονομικές προκλήσεις και να αναδείξει το νέο γεωστρατηγικό της ρόλο στην ευρύτερη περιοχή.

Το λέω αυτό γιατί κατά την διάρκεια της χρονιάς που πέρασε τα καταφέραμε αυτά. Ξαναδώσαμε στην Ελλάδα παρουσία, ρόλο και στίγμα στις διεθνείς εξελίξεις. Τη βγάλαμε από τον περιορισμένο βαλκανικό της περίγυρο και της δώσαμε και πάλι μια θέση μέσα στην κοινωνία των εθνών, μέσα στις δυνάμεις που καθόριζαν και καθορίζουν το μέλλον των εξελίξεων στην ευρύτερη γειτονιά μας. Μια γειτονιά η οποία πλέον δεν περιορίζεται στο βαλκανικό της όριο. Ξεπερνά την περιοχή μας, ακουμπά τον Καύκασο, φτάνει στη Μέση Ανατολή και στη νοτιοανατολική Μεσόγειο, εκεί όπου ιστορικά πάντοτε οι Έλληνες ήταν παρόντες. 

Σχόλιο Παραπολιτικής: Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τέλος της ομιλίας του, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος υποβλήθηκε τόσο σε αλκοτεστ όσο και σε αντιτόπινγκ κοντρόλ και βρέθηκε καθαρός, κάτι που σημαίνει ότι όλα αυτά τα πιστεύει.

Εικάζω ότι ο κ. Αβραμόπουλος θεωρεί επίσης ότι χάρη στον ίδιο οι Έλληνες έμαθαν γραφή κι ανάγνωση.