Καμία αναφορά στο βιογραφικό Βορίδη για το πέρασμα του από την ΕΠΕΝ, το Ελληνικό Μέτωπο και το ΛΑΟΣ

1.7.13

Επισκέφθηκα το site του προσώπου των ημερών, του κ. Μάκη Βορίδη κι αναζήτησα το βιογραφικό του, από καθαρή περιέργεια για τον τρόπο που καταγράφει το πέρασμα του από κόμματα της άκρας Δεξιάς.

Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι ο κ. Βορίδης μάλλον ντρέπεται για το παρελθόν του ή......έστω κάνει ό,τι μπορεί για να το αποκρύψει.

Αυτή είναι η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω στο γεγονός ότι αναφέρει από τον βαθμό του πτυχίου του μέχρι το επάγγελμα της συζύγου αλλά όχι το κόμμα που ίδρυσε, δηλαδή το Ελληνικό Μέτωπο αλλά ούτε καν το όνομα του ΛΑΟΣ!

Απολαύστε το:

Ο Μάκης Βορίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964.
Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών.
Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστήμιο Αθηνών, από την οποία απέκτησε το πτυχίου του με «Άριστα» το 1990.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με διάκριση Merit απο το «University College of London» (UCL), με ειδίκευση στο Εμπορικό και το Ναυτικό Δίκαιο.
Άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου από το 1996 με ειδίκευση τις ποινικές και αγορανομικές υποθέσεις, καθώς και τα αδικήματα τύπου.
Είναι παντρεμένος με την παιδίατρο Δανάη Μιχελάκου, με την οποία έχει ένα γιο.
Μιλά απταίστως Αγγλικά και Γαλλικά.
Το 2006 εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής. Τον Σεπτέμβριο του 2007 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Αττικής και επανεξελέγη τον Οκτώβριο του 2009 στην ίδια Περιφέρεια. Το Νοέμβριο του 2011 ορκίστηκε Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στην Κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου.
Τον Φεβρουάριο του 2012 προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία.