Κατάντια: Άτυπα εγκαίνια εν κρυπτώ των νέων σταθμών του Μετρό

26.7.13

Τα εγκαίνια των νέων σταθμών του μετρό στο πλαίσιο της επέκτασης της «Γραμμής 2» προς Ελληνικό, που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν σήμερα Παρασκευή (26/07), έγιναν τελικά… χθες το μεσημέρι λίγο μετά τις 12!

Παρουσία του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, του υφυπουργού Μιχάλη Παπαδόπουλου και μεταξύ ολίγων εκλεκτών γνωριζόντων της κατάστασης, η κορδέλα...



...κόπηκε εν κρυπτώ. Και κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας, αφού η Αστυνομία είχε πληροφορίες ότι ετοιμάζονται κινητοποιήσεις δημοτικών αστυνομικών και σχολικών φυλάκων.

Διμοιρίες των ΜΑΤ και αστυνομικοί είχαν αποκλείσει το σταθμό στην Ηλιούπολη ενώ στο Ελληνικό εμφανίστηκαν με ντουντούκες δημοτικοί αστυνομικοί οι οποίοι φώναξαν συνθήματα, όσο ο κ.Χρυσοχοΐδης βρισκόταν μέσα στο σταθμό και έκανε δηλώσεις.

Πηγή: Μyilioupolis.gr

Σχόλιο Παραπολιτικής: Να ένα αντιπροσωπευτικό μέτρο της κατάντιας του πολιτικού μας συστήματος.

Από τη μια οι κυβερνώντες φοβούνται να εγκαινιάσουν δημόσια ένα πολύ σημαντικό έργο που θα αλλάξει τη ζωή πόλεων και πολιτών κι από την άλλη προτιμούν να το εγκαινιάσουν σαν τους κλέφτες, από το να μην βγάλουν καν μια φωτογραφία.

Μακάρι να αποδειχθεί ότι αυτός είναι ο πάτος.