Δολοφονία 34χρονου στο Κερατσίνι, πιθανότατα μετά από επίθεση φασιστών (upd)

18.9.13

Νεκρός, μετά από μαχαιριά που δέχθηκε στην καρδιά, κατά τη διάρκεια συμπλοκής, έπεσε ο 34χρονος Παύλος Φύσσας, γνωστός στη hip-hop σκηνή ως «Killah P».

Η συμπλοκή έγινε στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 60 στο Κερατσίνι. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι χρήστες των social media και ορισμένα site, ο 34χρονος, γνωστός για την αντιφασιστική του δράση, εντοπίστηκε...



...σε καφετέρια της περιοχής από ομάδα μαυροντυμένων νεαρών, την ώρα που παρακολουθούσε τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Ολυμπιακού.

Ακολούθησε συμπλοκή κατά τη διάρκεια της οποίας το θύμα δέχθηκε χτύπημα ή χτυπήματα από μαχαίρι στο μέρος της καρδιάς. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι νεαροί είναι αναγνωρίσιμοι στην τοπική κοινωνία λόγω της ανάμειξης του σε νεοναζιστικές ομάδες, οι οποίες πιθανότατα σχετίζονται με τη Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ, έχουν προσαχθεί αρκετά άτομα και πιθανότατα έχει συλληφθεί ένας 45χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που μαχαίρωσε το θύμα. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο 45χρονος ενδέχεται να είναι οργανωμένο στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Σχετικές ειδήσεις εδώ, εδώ κι εδώ.