Ποιοι είναι αυτοί με τα πολιτικά που πετάνε πέτρες για να βοηθήσουν τα ΜΑΤ; (video)

19.9.13

Κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στο Κερατσίνι, στον τόπο που ένας φασίστας δολοφόνησε τον 34χρονο Παύλο Φύσσα, σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ της Αστυνομίας και «αγνώστων».

Σε ένα αποκαλυπτικό video που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, στο πλευρό......των αστυνομικών δυνάμεων εμφανίστηκε μια αρκετά περίεργη ομάδα ανθρώπων με πολιτικά οι οποίοι άρχισαν να βρίζουν και να πετούν πέτρες προς την πλευρά όσων συγκρούονταν με την Αστυνομία.

Στις σκηνές που ακολουθούν, θα διαπιστώσετε ότι οι αστυνομικοί δεν συγκινούνται ιδιαίτερα από την ύπαρξη αυτή της εβδομάδες και συμπεριφέρονται με τρόπο που δείχνει είτε ότι τους γνωρίζουν είτε ότι τους αποδέχονται ως συμμάχους.

Μιας και δεν έδειξαν απολύτως καμία διάθεση να καλύψουν τα πρόσωπα τους, η ελληνική Αστυνομία οφείλει άμεσα να μας εξηγήσει ποιοι είναι αυτοί και γιατί η δράση τους έγινε αποδεκτή από τα ΜΑΤ.


Ελπίζω να συνειδητοποιούν όλοι την κρισιμότητα των στιγμών και τη ζημιά που προκαλούν στην αμυνόμενη Δημοκρατία αυτές οι εικόνες. Απαντήσεις ΤΩΡΑ.