Πρώην μέλος(;) της Χ.A αποκαλύπτει στον Alpha στοιχεία για την οργάνωση της Νίκαιας (video)

23.9.13

Μέλος της Χρυσής Αυγής το οποίο αποχώρησε από την οργάνωση μετά το θάνατο του Παύλου Φύσσα σπάει τον όρκο σιωπής και αποκαλύπτει πως δρουν και οργανώνονται τα τάγματα εφόδου, αλλά και ότι ο 34χρονος που έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές του Γιώργου Ρουπακιά ήταν στόχος της Χ.Α.

Όπως αναφέρει, σε συνέντευξή του στον Alpha, όταν γίνεται μία επιχείρηση την εντολή την δίνει ο γενικός γραμματέας της τοπικής οργάνωσης, ενώ αποκαλύπτει ότι ο Γιώργος Πατέλης έχει...



...ανώτερό του πριν από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Δηλώνει επίσης, ότι ο Ρουπακιάς είναι μισθοφόρος, ωστόσο δήλωσε άγνοια για το ακριβές ποσό που λάμβανε. «Στις εφόδους πάντα ήταν μπροστά ο Ρουπακιάς», λέει χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι κάθε τοπική έχει έναν μέχρι 10 μισθοφόρους. «Είναι οι επίλεκτοι».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά για τη δολοφονία του Κερατσινίου, «ο Παύλος Φύσσας ήταν στοχοποιημένος». «Τους πείραζε ότι είχε γράψει κάποια τραγούδια που έλεγαν για τη Χρυσή Αυγή. Ήθελαν νεκρό τον Φύσσα και γι' αυτό έστειλαν τον Ρουπακιά».


Πηγή: Newsbeast.gr

Σχόλιο Παραπολιτικής: Θέλω να είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός στο αν όλοι όσοι σπάνε τη σιωπή τους τις τελευταίες μέρες υπήρξαν πράγματι μέλη της Χρυσής Αυγής αλλά παρ'όλα αυτά αξίζει να προσέξουμε τις μαρτυρίες τους.

Ειδικά τα όσα περιγράφει ο συγκεκριμένος με την εμπλοκή του Στρατού είναι ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ.