Το αίμα δεν ξεχνίεται με κανέναν λαϊκίστικο αντιπερισπασμό

27.9.13

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου σε βάρος του ΠΑΣΟΚ, για την οικονομική διαχείριση στα ταμεία του κόμματος την περίοδο 2007-10, κατέθεσαν την Παρασκευή βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΧΑ, Χρήστο Παππά, να κάνει λόγο για κάλυψη της Χαριλάου Τρικούπη από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Παράλληλα, ο κ. Παππάς δήλωσε ότι κατέθεσε στην εισαγγελέα του Αρείου...



...Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη φάκελο με στοιχεία που «στέλνουν στη φυλακή» στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

 Όπως αναφέρει η μήνυση, η «δράση των μελών του [ΠΑΣΟΚ] προσιδιάζει τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» και αναφέρει πως «ως Έλληνες πολίτες αξιώνουμε την άμεση διενέργεια» σχετικής εξέτασης.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Σχόλιο Παραπολιτικής: Η Χρυσή Αυγή επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά τον ακραία λαϊκίστικο χαρακτήρα της επιχειρώντας να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα βαμμένα με αίμα χέρια των μελών της.

Αν ήμουν ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής, θα ένιωθα κορόιδο βλέποντας τους δήθεν ανεξάρτητους πατριώτες να θέλουν να βάλουν φυλακή το...ΠΑΣΟΚ τώρα που οι ίδιοι βρίσκονται στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης, πόσο μάλλον όταν το θέμα με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτό εδώ και χρόνια ενώ αντίστοιχο πρόβλημα έχει και η Νέα Δημοκρατία.

Εξάλλου, η Χρυσή Αυγή δεν κομίζει κάτι νέο στη Δικαιοσύνη, καθώς η σχετική έρευνα διεξάγεται εδώ και καιρό. Είναι σαφές ότι θεωρούν τους υποστηρικτές τους απόλυτα ηλίθιους.