Φιάσκο: Προφυλακίστηκε μόνο ο Λαγός τελικά- Ελεύθεροι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Μίχος

2.10.13

Με κοινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος. Προφυλακιστέος κρίθηκε μόνο ο Γιάννη Λαγός.

Στον Ηλία Κασιδιάρη επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής εγγύησης 50.000 ευρώ. Στους Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Μίχο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.



Οι Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος έφυγαν ήδη από την Ευελπίδων. Στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια στη φυλακή θα οδηγηθεί ο Γ.Λαγός.

Πηγή: In.gr

Σχόλιο Παραπολιτικής: Πρόκειται για μια εξέλιξη κόντρα στη ροή των γεγονότων και στο επικοινωνιακό μπαράζ διαρροών της κυβέρνησης η οποία μάλλον επιπόλαια προσπάθησε να μας πείσει ότι ξεμπέρδεψε με τη Χρυσή Αυγή.

Αυτή τη στιγμή όλοι όσοι έμειναν ελεύθεροι έχουν την ευκαιρία να γίνουν «ήρωες» στα μάτια του ακροατηρίου τους, μια εξέλιξη που σίγουρα κανείς δεν επιθυμούσε. Αξίζει να σταθούμε στο ότι η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ήταν κοινή κι' αυτό κάτι δείχνει και για τα επόμενα βήματα της νομικής διαδικασίας.

Να ξεκαθαρίσουμε απλώς το ότι αφέθηκαν ελεύθεροι δεν σημαίνει ότι κρίθηκαν αθώοι αλλά το επικοινωνιακό κέρδος γι'αυτούς είναι τεράστιο, πόσο μάλλον σε μια κοινωνία χωρίς βαθιά κατανόηση στις διαδικασίες της Δικαιοσύνης.