Το 2013 η ΕΛ.ΑΣ διαπίστωσε ότι μέχρι το 2011 δεν έκανε καλά τη δουλειά του ο διοικητής του Α/Τ Αγ.Παντελεήμονα

2.10.13

Ο πρώην διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Παντελεήμονα συνελήφθη από συναδέλφους του και τέθηκε σε διαθεσιμότητα καθώς κατηγορείται ότι δεν έκανε τις κατάλληλες ενέργειες για να εμποδίσει τη δράση της Χρυσής Αυγής στη περιοχή. Επίσης ως συγκατηγορούμενη του συνελήφθη μια 52χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων διαπίστωσαν κατά την έρευνα που έκαναν πως ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. δεν ερευνούσε όπως έπρεπε, μεταξύ άλλων, καταγγελίες μεταναστών για επιθέσεις που είχαν δεχθεί αλλά και ανάλογες αναφορές ελλήνων για μετανάστες.



Το αποτέλεσμα ήταν κάτοικοι της περιοχής να απευθύνονται πλέον στους επικεφαλής της Χρυσής Αυγής στη περιοχή προκειμένου να λύσουν το πρόβλημα που είχαν με τους μετανάστες. Επίσης οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τις καταγγελίες των μεταναστών για ρατσιστικές επιθέσεις έμπαιναν στο αρχείο

Ο αστυνομικός υπηρετούσε στον Άγιο Παντελεήμονα έως το 2011 και από τότε υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.


Πηγή: Το ΒΗΜΑ


Σχόλιο Παραπολιτικής: Σε συνδυασμό με τη σημερινή μη προφυλάκιση των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αρχίζει και καταντά κουραστικό το επικοινωνιακό show που προσπαθήσει να στήσει η κυβέρνηση.

Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη και διαπίστωσαν τον Οκτώβριο του 2013 ότι κάποιος που υπηρετούσε μέχρι το 2011 ως διοικητής στο Α/Τ του Αγίου Παντελεήμονα δεν έκανε καλά τη δουλειά του; Γιατί τόσο αργά αντανακλαστικά; Τόσο πολύ τους συγκλόνισε η δολοφονία Φύσσα; Δεν είχαν καμία υποψία πριν;