Σκέψεις Μπόλαρη για ανεξάρτητη υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

1.10.13

Ο ανεξάρτητος βουλευτής (προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ) Μάρκος Μπόλαρης είπε σε πολιτικούς του φίλους ότι οριστικοποίησε την απόφασή του να είναι υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοκητικές εκλογές και να διεκδικήσει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Έχει αρχίσει ήδη και πυκνώνει τις επαφές του στην περιοχή, ενώ σύντομα θα βολιδοσκοπήσει πρόσωπα για συμμετοχή στο συνδυασμό του.


Καθόλου τυχαία, άλλωστε, δεν ήταν η παρουσία του στην παρουσίαση του προγράμματος του ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη. Τον Μπόλαρη έχει προσεγγίσει ο Ανδρέας Λοβέρδος προκειμένου να ενταχθεί στη «Συμφωνία για τη νέα Ελλάδα» αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η ΔΗΜΑΡ και οι συνεργαζόμενοι μαζί της, όπως ο Λοβέρδος, δεν θα τον στηρίξουν ως υποψήφιο Περιφερειάρχη.

Πηγή: Aftodioikisi.gr

Σχόλιο Παραπολιτικής: Δεν ξέρω αν τελικά θα κινηθεί ο έντιμος κ. Μπόλαρης αλλά θυμήθηκα με αυτή την αφορμή ότι οι ψηφοφόροι της Μακεδονίας το 2010 επέλεξαν αντί αυτού τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος λίγους μήνες μετά την εκλογή του κηρύχθηκε έκπτωτος λόγω διαφθοράς.

Για να μην απορούμε δηλαδή μόνο γι' αυτούς που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή αλλά και για τους υπόλοιπους που ψηφίζουν τους διάφορους Ψωμιάδηδες.