Εξοργιστική η προσωπική ατζέντα Πελεγρίνη κατά του Συμβουλίου Διοίκησης εν μέσω χάους

18.11.13

Αγωγή κατά των μελών του Συμβουλίου του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κατέθεσε ο πρύτανης του Ιδρύματος, Θεοδόσης Πελεγρίνης, διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 999.956.000 ευρώ.

Στην αγωγή του υποστηρίζει ότι οι εναγόμενοι τον συκοφαντούν με ψεύδη και του αποδίδουν ευθύνες για την κατάσταση του Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο παραμένει κλειστό λόγω της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων.

Ο Θεοδόσης Πελεγρίνης εκτιμά στην αγωγή του ότι η μη διεξαγωγή των μαθημάτων δεν οφείλεται σε οποιαδήποτε προσωπική του ενέργεια ή παράλειψη.

Πηγή: In.gr

Σχόλιο Παραπολιτικής: Είναι πραγματικά εξοργιστικό το ότι o κ. Πελεγρίνης εκμεταλλεύεται το χάος που έχει δημιουργηθεί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, για να συνεχίσει την κόντρα των πρυτανικών αρχών με το Συμβούλιο Διοίκησης του ΕΚΠΑ.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο πρύτανης επέλεξε ακόμα και τον δικαστικό δρόμο για να εξουδετερώσει το ήδη αδύναμο Συμβούλιο Διοίκησης το οποίοι επιχειρεί απλώς να λειτουργήσει ως αντίβαρο στη διοικητική ανεπάρκεια των πρυτανικών αρχών. Nα εδώ και η σχετική ανακοίνωση που εξόργισε τον Πελεγρίνη.

Τι άλλο θα τραβήξει αυτό το Πανεπιστήμιο από αυτούς δήθεν αγωνίζονται για το καλό του!

Υ.Γ Αν και δεν είναι κακό, αξίζει να σημειωθεί ότι ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Πελεγρίνη κ.Δημοσθένης Μπακόπουλος εμφανίζεται ως επιστημονικός συνεργάτης του τομέα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ.