Καθαρό το όπλο τύπου zastava της δολοφονίας των δυο μελών της Χρυσής Αυγής

2.11.13

Από το ίδιο πιστόλι τύπου Zastava προέρχονται τελικώς όλοι οι κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο της δολοφονίας των δύο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής, το βράδυ της Παρασκευής, στη λεωφόρο Ηρακλείου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης που ανακοίνωσε η αστυνομία, το πιστόλι αυτό δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη επίθεση είναι δηλαδή «καθαρό».

Με πιο ψύχραιμη ματιά, οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τώρα και το ενδεχόμενο να πρόκειται για μια «πληρωμένη» εκτέλεση από επαγγελματίες του είδους οι οποίοι μπορεί και να μην έχουν σχέση με την τρομοκρατία αλλά να τους δόθηκε εντολή από εγχώριους τρομοκράτες ή άλλους που είχαν στόχο να προκαλέσουν πολιτική και κοινωνική ανωμαλία και να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα.

Ερευνούν δηλαδή το σενάριο της «πρόσληψης» επαγγελματιών δολοφόνων. πιθανώς αλλοδαπών, που έχουν την ψυχοσύνθεση να κάνουν τέτοιου είδους εγκλήματα. Να θυμίσουμε ότι ποτέ στα χρονικά της ελληνικής τρομοκρατίας δεν υπήρξε τέτοιου είδους χτύπημα, δηλαδή σφαίρα στο στήθος και στο κεφάλι και στη συνέχεια κι άλλο, τελικό χτύπημα. Επίσης, ποτέ καμιά τρομοκρατική οργάνωση δεν έχει χτυπήσει μέλη κόμματος ή πολιτικής κίνησης. Οι Έλληνες τρομοκράτες, αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, χτυπούσαν και χτυπούν επιχειρηματίες, αστυνομικούς, δημοσιογράφους κ.λπ. Όταν δε χτυπούν δεν τον κάνουν με τόσο στυγνό επαγγελματικό τρόπο που μοιάζει με μεθόδους μαφίας. Υπάρχουν, πάντως παρόμοια χτυπήματα στο χώρο της νύχτας από πληρωμένους δολοφόνους οι οποίοι εκτελούν το συμβόλαιο και στη συνέχεια εξαφανίζονται στο εξωτερικό.

Πηγή: Ημερησία

Σχόλιο Παραπολιτικής: Θυμίζω ότι χθες βουλευτές της Χρυσής Αυγής αλλά και δημοσιογράφοι βιάστηκαν να μιλήσουν για καλάσνικοφ και για περισσότερα τους ενός όπλα. Ο Νίκος Χατζηνικολάου εμφανίστηκε μάλιστα βέβαιος ότι χρησιμοποιήθηκαν στρατιωτικά τουφέκια.

Πάντα είναι φρόνιμο να μην βιάζεται κανείς σε τέτοια περιστατικά, ας το συνειδητοποιήσουν όλοι επιτέλους.