Ο Βενιζέλος προτίμησε να έχει το ΠΑΣΟΚ έναν βουλευτή λιγότερο παρά να βγει ο Ραγκούσης!

19.11.13

Αληθινά απίστευτη είναι η σημερινή δήλωση του ανεξάρτητου βουλευτή Μίμη Ανδρουλάκη στη σημερινή πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ σχετικά με το συνέβη όταν εκείνος έφυγε από το ΠΑΣΟΚ και σκεφτόταν να παραχωρήσει και την έδρα του.

Όπως ο ίδιος δήλωσε, του ζήτησαν από το ΠΑΣΟΚ να κρατήσει την έδρα του, έστω και ως ανεξάρτητος, ώστε να μην εισέλθει στη Βουλή ο πρώτος επιλαχών του κόμματος στη Β' Αθηνών, δηλαδή ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης!
Με λίγα λόγια, ο Βενιζέλος προτίμησε να βλάψει το κόμμα του παρά να έχει μαζί του έναν ακόμα βουλευτή και μάλιστα έναν από τους πιο φρέσκους και παραγωγικούς ανθρώπους της εποχής Παπανδρέου! Όλους αυτούς τους μήνες, το ΠΑΣΟΚ μπορεί να χρειάστηκε να υπερασπιστεί τις τομές της εποχής Ραγκούση όπως η Διαύγεια και ο νόμος για την ιθαγένεια αλλά τον ίδιο δεν τον ήθελε, λόγω των τρομακτικών ανασφαλειών του προέδρου του.

Το αστείο είναι ότι η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τους βουλευτές εκείνους που δεν παραδίδουν την έδρα τους, με τελευταίο παράδειγμα τη Θεοδώρα Τζάκρη! Ποιος να το περίμενε ότι στην εποχή συρρίκνωσης του ΠΑΣΟΚ, κάποιοι κυνικά θα το προτιμούσαν ακόμα πιο μικρό, μόνο και μόνο για να ταιριάζει στα μέτρα τους...