Επίθεση με καλάσνικοφ στην κατοικία του πρέσβη της Γερμανίας στην Αθήνα

30.12.13

Περισσότερες από 20 ριπές με Καλάσνικοφ έριξαν άγνωστοι δράστες στην καγκελόπορτα της κατοικίας του Γερμανού πρέσβη, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι. Η επίθεση έγινε γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα και δεν προκάλεσε τραυματισμούς ή ζημιές.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του φρουρού της κατοικίας, οι δράστες ήταν τέσσερις και πυροβόλησαν με Καλάσνικοφ τουλάχιστον είκοσι φορές την καγκελόπορτα, επί της οποίας βρέθηκαν καρφωμένες σφαίρες.

Μέχρι στιγμής, στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχουν προσαχθεί έξι άτομα, ενώ εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες της περιοχής.


Σχόλιο Παραπολιτικής: Μακριά από μένα τα σενάρια συνωμοσίας αλλά αυτή είναι μια πραγματικά ηλίθια επίθεση που προκαλεί σημαντικό πλήγμα στην εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και μάλιστα στα μάτια της πιο θυμωμένης με την Ελλάδα κοινής γνώμης της Ευρώπης.

Το παράδοξο είναι ότι χτυπώντας και καλά...τη Γερμανία, επιτέθηκαν στην κατοικία ενός ιδιαίτερα σοβαρού διπλωμάτη που έχει κατανοήσει όσο λίγοι το βάθος και την ποιότητα του ελληνικού προβλήματος.