Κασιδιάρης: Προτείνουμε τη διαγραφή των αγροτικών χρεών όπως την είχε κάνει η Χούντα

7.12.13

Παραθέτω ένα απόσπασμα από τη χθεσινή ομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή:

Οι αγρότες φορολογούνται από το πρώτο ευρώ. Η Χρυσή Αυγή προτείνει διαγραφή των αγροτικών χρεών, κάτι που είχε κάνει το στρατιωτικό καθεστώς της 21ης Απριλίου.

Και το λέω αυτό μετά λόγου γνώσεως καίτοι γνωρίζω ότι μπορεί να πάνε κάποιοι μάρτυρες από αυτή εδώ την Αίθουσα πάλι σε ανακριτές και εισαγγελείς και να καταγγέλλουν ότι θέλω να ανατρέψω το πολίτευμα. Διότι είναι πολλοί αυτοί που επιθυμούν να καταδικαστώ σε ισόβια κάθειρξη. Στο ζήτημα αυτό, των καταθέσεων Βουλευτών ενώπιόν ανακριτών, θα αναφερθώ εν συνεχεία. 

Σχόλιο Παραπολιτικής: Επίσης, το «στρατιωτικό καθεστώς της 21ης Απριλίου», δηλαδή η Χούντα, είχε βρει κι έναν ωραίο τρόπο αντιμετώπισης του στεγαστικού προβλήματος δεκάδων φοιτητών: τους φυλάκιζε. Θα το προτείνουν κι αυτό οι νεοναζί;

Παρ' όλα αυτά, καλό θα ήταν να τοποθετηθεί για τη συγκεκριμένη πρόταση και εκπρόσωποι του πνευματικού κόσμου, όπως ο κ. Νότης Σφακιανάκης. Ας τον καλέσει για ακόμα μια φορά στην εκπομπή του ο ποιητής Μπογδάνος.