Ποια η συμμετοχή του «Νέλσονος Μαντέλα» στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων;

7.12.13Χθες στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, πολλοί βουλευτές αναφέρθηκαν στον θάνατο του Νέλσον Μαντέλα. Τις εντυπώσεις όμως έκλεψε ο Βασίλης Καπερνάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.Κύριε Πρόεδρε, θα συνταχθώ μαζί σας για όσα σημαντικά είπατε για τη σπουδαία προσωπικότητα του αποθανόντος Nelson Mandela, επί τω ελληνικότερον Νέλσονος Μαντέλα. Το κυριότερο είναι ότι βοήθησε στο να πάρουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κατέστη αρωγός και συνέδραμε σε αυτό. 

Κύριε Πρόεδρε, όμως, είμαι βέβαιος ότι αν ο Nelson Mandela γνώριζε ότι εννέα χρόνια μετά την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων από την Ελλάδα δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα ισολογισμός και δεν έχει μάθει ο ελληνικός λαός το κόστος που πλήρωσε γι’ αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν θα είχε δώσει τη συνδρομή του. 

Ελπίζω στα διάφορα αφιερώματα του ξένου Τύπου για τον Μαντέλα να τονιστεί η πιθανή ταύτιση των απόψεων του με αυτές του κ. Καπερνάρου. Είναι γνωστό εξάλλου ότι ο Μαντέλα υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Τ.Ο Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Κέιπ Τάουν.