Δημοσκόπηση Pulse: Καθαρό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ, 3η η Χρυσή Αυγή με διπλάσιο ποσοστό από το 4ο ΠΑΣΟΚ

23.1.14


Καθαρό προβάδισμα 3 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας προκύπτει από δημοσκόπηση της Pulse που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Το Ποντίκι».

Τρίτο κόμμα με ακριβώς διπλάσιο ποσοστό από το 4ο ΠΑΣΟΚ παραμένει η Χρυσή Αυγή ενώ οριακά εξασφαλίζει την είσοδο της στη Βουλή η Δημοκρατική Αριστερά.

Να και τα αποτελέσματα με αναγωγή επί των εγκύρων:


5 σχόλια:

 1. Με νύχια και με δόντια κρατάνε το ΠΑΣΟΚ μέσα στην βουλή με μαγειρεμένες δημοσκοπήσεις... Οσο και να τα μαγειρέψουν ομως, οι εκλογές είναι εκλογές...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σκυλακάκη και Δράση θα ψηφίσω εγώ. Το 2009 ως υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μίλαγε για θωρακισμένη οικονομία και τώρα για τις αναγκαίες απορρυθμίσεις. Αλλά οι "κεντροαριστεροί" πουλάνε σοσιαλδημοκρατιλίκι (58 και σία) και συνομιλούν με κάτι τέτοιους τύπους και μετά θα απορούμε που η Κεντροαριστερά θα εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πολλά έχουν ακουστεί για την φερεγγυότητα της εν λόγω εταιρείας και την μεθοδολογία που χρησιμοποιεί... Ασόβαρη και κατα παραγγελία αποτελέσματα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Με είχαν πάρει κι εμένα τηλ απο αυτή την εταιρεία. Οι μετρήσεις γίνονται με το πάτημα των πλήκτρων του τηλεφώνου. Και συνήθως δεν ανταποκρίνονταν στις απαντήσεις μου. Αν αυτό θεωρείται έρευνα, οκ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή