Εύστοχη ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα και τεχνητής πόλωσης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

8.1.14

To Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την απουσία του κ. Τσίπρα από τα εγκαίνια της Ελληνικής Προεδρίας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η απουσία του κ. Τσίπρα από την τελετή έναρξης της Ελληνικής Προεδρίας, καταδεικνύει τη βαθιά περιφρόνησή του στους θεσμούς της ευρωπαϊκής ένωσης, στην οποία όμως διεκδικεί ρόλο θέτοντας υποψηφιότητα για πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής!

Όσον αφορά τις αλληλοκατηγορίες για τα θέματα τρομοκρατίας,  σήμερα που η χώρα μας αναλαμβάνει επισήμως την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης κι όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην πατρίδα μας, απαιτείται σοβαρότητα και υπευθυνότητα κι όχι επικοινωνιακού χαρακτήρα συγκρούσεις για τη συντήρηση ενός τεχνητού διπολισμού που δεν προσφέρει το παραμικρό στις ανάγκες της χώρας και των πολιτών.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση το ΠΑΣΟΚ έχει απόλυτο δίκιο. Είναι απολύτως κωμικός ο τρόπος που Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να στήσουν ένα σκηνικό τεχνητής πόλωσης.

2 σχόλια:

1. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι το ΠΑΣΟΚ συγκυβερνά. Τέτοιες ανακοινώσεις, θυμίζουν την φράση " και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα". Ο λόγος προφανής. Θεωρούν ότι έτσι, θα ελαχιστοποιήσουν την φθορά που προκαλεί η εξουσία.

ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νομιζω οτι το πασοκ μπορει να εχει κανει λαθη αλλα εχει δικιο σε πολλα οπως σε πολλα αδικα εχει κατηγορηθει οπως στο μνημονιο για το οποιο οχι μονο στην ελλαδα αλλα σε ολη την ευρωπη ηταν μονοδρομος ειδικα τοτε.

ΑπάντησηΔιαγραφή