Συντροφικοί αλληλοψεκασμοί στους Ανεξάρτητους Έλληνες με θύμα τον Νταβρή

13.1.14


Ο βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Νταβρής διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα (Κ.Ο.) των  Ανεξάρτητων Ελλήνων, κατά τη συνεδρίαση σήμερα της  Κ.Ο του κόμματος.

Ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος μετά το τέλος της συνεδρίασης δήλωσε ότι το κόμμα του παραμένει ενωμένο με μια μόνο απώλεια, όπως τόνισε αυτή του βουλευτή Αχαΐας, Γιώργου Νταβρή που δεν προσήλθε στη σημερινή συνεδρίαση.

«Με ιδιαίτερα μεγάλη λύπη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων θέλουμε ομόφωνα να δηλώσουμε ότι θα στενοχωρήσουμε ιδιαίτερα τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, την κυβέρνηση και την τρόικα. Παραμένουμε ενωμένοι, δυνατοί, μπορούν να συνεχίσουν να ανησυχούν.
Όσον αφορά τον βουλευτή Αχαΐας, Γιώργο Νταβρή, ο κ. Καμμένος είπε ότι ο βουλευτής δεν προσήλθε στη συνεδρίαση και διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα «μέχρι να αποφασίσει να γυρίσει στο σπίτι του».


Σχόλιο Παραπολιτικής: Δεν θυμάμαι καμία άλλη φορά τα τελευταία χρόνια να έχει χωριστεί ένα κόμμα στα δυο, να έχει διαγραφεί ένας βουλευτής και στην πραγματικότητα να μην έχει καταλάβει κανένας τι ακριβώς έχει συμβεί.

6 σχόλια:

 1. δεν αξιζει τον κοπο να ασχοληθει κανεις με τους ψεκασμενους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κριμα για τους Μαριά , Καπερνάρο, Γιαταγάνα, Χαικάλη να βρίσκονται υπό την αρχηγία Καμμένου! Πραγματικά λυπάμαι για τα πρόσωπα αυτά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σιγά τα προσώπατα που τους κακοπέφτει κιόλας ο Πάναρος...

   Διαγραφή
  2. Την μόνη που αξιολογώ σαν ενδιαφέρουσα είναι αυτή που είναι και αντιπρόεδρος της Βουλής-δεν θυμάμαι το όνομα της αυτή τη στιγμή-Τσαρουχά μάλλον. Όλοι οι άλλοι, ποιος λίγο ποιος πολύ είναι για τα μπάζα και ίσως αυτός ο Νταβρής να είναι το απόλυτο ισοδύναμο του Καμμένου σε φαιδρότητα και γελοιότητα. Η απάντηση του στη διαγραφή είναι η επιτομή του ασόβαρου, οι δε αιτιολογίες που πρόβαλε για τη σύγκρουση του με την ηγεσία είναι ομολογία μικροπολιτικής αντίληψης. Το μόρφωμα είναι θνησιγενές όχι μόνο γιατί είναι εντελώς συγκυριακό αλλά και γιατί ακριβώς δεν υπάρχει σοβαρή ηγετική μορφή. Ο Καμμενος νομίζει ότι επειδή έχει πέντε φράγκα παραπάνω αυτό είναι αρκετό για να γίνει πολιτικός ηγέτης.

   Διαγραφή
 3. Πάνο χάσαμε! Που θα αγκυροβολίσουμε τώρα ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πάει Πάνο σε λίγο το κλείνουμε το μαγαζί!! Ότι δώσαμε ,δώσαμε ! Δεν μπαίνει άνθρωπος μέσα αφεντικό! Και τρέχουν τα έξοδα φως,νερό,ενοίκιο μας πήραν από κάτω τα έξοδα αφεντικό! Κλείστο να τελειώνουμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή