Χρυσαυγιτικές διαφημίσεις στον Ant1 σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης (video)

22.2.14


Πριν από λίγα λεπτά, η έγκριτη Τσούγδω έγραψε στο Facebook ότι χθες το βράδυ σε διαφημιστικό διάλειμμα εκπομπής υψηλής τηλεθέασης του Ant1, προβλήθηκε διαφημιστικό spot της εφημερίδας «Εμπρός» η οποία συνδέεται άμεσα με τη Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με άλλους χρήστες στο Twitter, το σποτ προβλήθηκε γύρω στις 4 φορές κατά τη διάρκεια του show «The Voice» το οποίο συγκεντρώνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, κάτι που σημαίνει ότι και το αντίστοιχο κόστος διαφήμισης είναι φοβερά υψηλό.

Ο κάθε τηλεοπτικός σταθμός έχει δικαίωμα να επιλέγει ελεύθερα τις διαφημίσεις που θα προβάλει αλλά αντίστοιχα και εμείς, ως τηλεθεατές, έχουμε το δικαίωμα να αξιολογήσουμε τα κανάλια που δέχονται επί πληρωμή να προβάλουν τους νεοναζί.

O Ant1 μπαίνει από σήμερα στην προσωπική μου μαύρη λίστα. Καμία ανοχή για όσους ανέχονται συμμορίες δολοφόνων

2 σχόλια:

  1. Ανάξια κριτικής τα όσα λέει ο κύριος αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε τρία χρόνια πίσω δεν είναι που μας στέλνει πίσω αυτή η ανάρτηση. Συνηθίζουμε πολλοί να έχουμε κοντή μνήμη αλλά τόσο που να ξεχνάμε τι συνέβη το Νοέμβρη του 2011 όχι. Λοιπόν το 2011 αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου. Ήταν αυτός που διαβουλεύτηκε με τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων της τότε συγκυβέρνησης, Σαμαρά και Καρατζαφέρη. Ήταν αυτός που επέτρεψε στον από κάθε άποψη εμβληματικό Βορίδη να είναι μέλος αυτής της κυβέρνησης-όταν τέθηκε θέμα συμμετοχής αυτού του προσώπου τον Ιούνιο του 2012, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ το απέκλεισαν εκ προοιμίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή