Αγνοείται δικογραφία με στοιχεία για πιθανό χρηματισμό του Μιχελάκη από τον προφυλακισμένο Πάλλη

11.4.14


Μια δικογραφία, περιπλανιέται εδώ και μήνες, χαμένη κάπου ανάμεσα στις δικαστικές Αρχές, το υπουργείο Δικαιοσύνης και τη Βουλή.

Η δικογραφία αφορά τον σημερινό υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος εμφανίζεται να χρηματίζεται από τον προφυλακισμένο Αναστάσιο Πάλλη, προκειμένου να ασκήσει κοινοβουλευτικό έλεγχο, δηλαδή να κάνει ερωτήσεις που βολεύουν τον Πάλλη, την περίοδο κατά την οποία ήταν βουλευτής.

Η δικογραφία σχηματίστηκε έπειτα από έρευνα των αρχών, οι οποίες κατάσχεσαν μεταξύ πολλών άλλων το ηλεκτρονικό αρχείο του Πάλλη, αλλά και δεκάδες φακέλους με έγγραφα, καθένας από τους οποίους είχε το όνομα κάποιου με τον οποίο ο Πάλλης δεν είχε απαραίτητα επαγγελματική σχέση. Μέσα σε αυτά τα χειρόγραφα αρχεία εμφανίζεται το όνομα του Γιάννη Μιχελάκη, αλλά και ονόματα άλλων πολιτικών και κυρίως υπουργών, ενώ περιγράφονται και ραντεβού του προφυλακισμένου επιχειρηματία με σημαίνοντα πρόσωπα και στελέχη του υπουργείου Οικονομικών και όχι μόνο…

Το διπλό σκάνδαλο που αποκαλύπτει το Hot Doc,  αφορά τόσο τον χρηματισμό πολιτικού, όσο και το γεγονός της συγκάλυψης, αφού εδώ και τέσσερις μήνες η δικογραφία δεν έχει φτάσει στη Βουλή για να ζητηθεί η άρση της ασυλίας του Γιάννη Μιχελάκη.


Σχόλιο Παραπολιτικής: Για ακόμα μια φορά, αυτό που σοκάρει είναι η συγχρονισμένη «ομερτά» των συστημικών ΜΜΕ που παριστάνουν ότι δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτα για το θέμα, κάτι που διευκολύνει και τον Γιάννη Μιχελάκη στο να μην απαντήσει τίποτα.

Μια δικογραφία έχει χαθεί μυστηριωδώς και ένας εν ενεργεία υπουργός ενδέχεται να χρηματιζόταν από έναν προφυλακισμένο πια επιχειρηματία και ουδείς, πλην του Κώστα Βαξεβάνη, ασχολείται. Γιατί;

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.