Ωχ!

10.4.14

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολιάζοντας την επιστροφή της χώρας στις αγορές, δήλωσε ότι «ξαναγινόμαστε η Ελλάδα που ξέρουμε».

Kalo kouragio.
16 σχόλια:

 1. ευχή και κατάρα10 Απριλίου 2014 - 1:21 μ.μ.

  Ο πραγματικός νικητής της σημερινής μέρας είναι ο Βενιζέλος. Είναι αυτός που από τον Ιούνιο του 2011 το γύρισε το χαρτί και από κει που ο περιδεής Παπανδρέου υπέβαλε την παραίτηση του στον εμβρόντητο Σαμαρά-τόσο χάπατο ήταν κι εκείνος που δεν ήξερε να επιταχύνει τις εξελίξεις υπέρ του και τον πρόλαβε στη γωνία ο Βενιζέλος-από τον Ιούνιο λοιπόν και με αργά και μεθοδικά βήματα γύρισε το χαρτί. Αν δεν είχε υπάρξει το απονενοημένο της εξαγγελίας του δημοψηφίσματος που καθυστέρησε σημαντικά τη πορεία και που στη πραγματικότητα μας έφερε ένα βήμα πριν απ'το γκρεμό, θα ήτα το ΠΑΣΟΚ μόνο του που θα απολάμβανε τη χαρά της σημερινής στρατηγικής νίκης.Εν πάση περιπτώσει σημασία έχει ότι η χώρα ξαναδείχνει το πρόσωπο της και η πιο εμβληματική μορφή αυτής της επιτυχίας είναι αυτός εδώ ο αντιπαθέστατος και πολυμίσητος από τους πολλούς συμπλεγματικούς εχθρούς του χοντρός. Μέχρι τώρα ο μόνος χοντρός που είχα αγαπήσει για σοβαρό λόγο ήταν ο πατέρας μου. Απο δω και πέρα είναι και ο Βενιζέλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μόνο στη φαντασία του και στα όνειρά του!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Baygon;
  Teza;
  Aqua Forte:
  Πες μας σε παρακαλώ, τι παίρνεις;
  Γ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. κατάρα και ευχή10 Απριλίου 2014 - 2:34 μ.μ.

  Μόλις αποτύπωσες την Ελλάδα. Κυνηγάει, χλευάζει, εξοστρακίζει, μέχρι και δολοφονεί την πρόοδο και ανταμείβει την προδοσία. Ευτυχώς δεν κάνει το ίδιο και η ιστορία της. Να τον χαίρεσαι. Μπορεί να τον δεις σε κάποια χρόνια και πρωθυπουργό. Έχει τις κατάλληλες διασυνδέσεις και το αντίστοιχο κάρμα των αποστατών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μα να μην μετράνε την καταλληλότητα ενός ΓΑΠ; Γιατί;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Όσο δεν τους βάζουν όλους μέσα ισόβια, θα συνεχίσουμε να έχουμε τέτοια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Το ειδύλλιο κράτησε μια μέρα! Φαίνεται ότι δεν τραβάει ο Μιχάλης που προωθούνταν μέχρι τώρα και προωθούν πλέον τον Αντρέα. Πιθανόν να τα βρήκαν και πάλι οι δύο και ετοιμάζουν το μεγάλο πανηγύρι στον χοντρό.
  http://newpost.gr/post/341400/as-bgei-mprosta-o-loberdos-o-benizelos-den-hellip-antexetai

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο Ευάγγελος σωστά τα λέει. Το στοίχημα της μιντιακής ολιγαρχίας ήταν, να καταφέρει με δραστικά μικρότερη πίτα (αφού τα είχαν σκατώσει), να εξαλουθεί να έχει την άκριτη νομή της.
  Σε αυτό το σκοπό σταθερός υποστηρικτής ο κ. Βενιζέλος, έκανε τα πάντα.
  Ετσι λοιπόν ξαναέχουμε την Ελλάδα που ξέραμε, και δεν θέλαμε να βλέπουμε στα μάτια μας.
  Να τους χαιρόμαστε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Μα παραπολιτικέ,
  πως είναι δυνατόν να μην πήρες είδηση
  τις ανοιχτές,
  τις δημοκρατικές
  διαδικασίες σχηματισμού μαρκίζας κ.λπ.

  Αυτές οι δημοσκοπήσεις είναι
  "παραγγελιές" γιά τίτλο-"κοστουμάκι" .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ωχ και πάλι ωχ και μυαλό δεν βάλαμε. Μέρκελ τράβα την πρίζα τώρα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Αργυρώνητή ψευδο-μάρτυς, όσο και να τα λες στον καθρέπτη σου αυτά... αυτός δεν σε πιστεύει . Ετοιμάσου ψυχολογικά & σωματικά, να "πηδηχτείς από το παράθυρο" το βράδυ των εκλογών, αγκαλιά
  με το Μισάνθρωπο εραστή σου. Δεν θα υπάρξει κομματικό έλεος στο ΚΑΘΑΡΜΑ-ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΟΥ και στις αρσενικοθήλυκες εταίρες του .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. H πρόταση για δημοψήφισμα του Παπανδρέου έφερε την χρεοκοπία!
  Το παραλήρημα σου τέλος δεν έχει!!
  Εγώ θα έλεγα προς έφερε την προδοσία!
  Τώρα ο αρχηγός σου προσπαθεί να φορέσει τον μανδύα του Σωτήρα!!
  Αλλά όσο και αν προσπαθεί δεν είναι το νούμερό του!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Βρε Βαγγέλη, πότε προλαβαίνεις να σώζεις τη χώρα, να συμμαζεύεις το Σαμαρά, να κατατροπώνεις τον ΓΑΠ και να σχολιάζεις στα μπλογκ; Αυτό εννοούσες "πολυσχιδή ρόλο"; Υποθέτω ότι θα γλιτώνεις χρόνο από τον ύπνο γιατί από το φαϊ δεν το πιστεύω. Αλλά, βρε χρυσό μου, συμπλεγματικοί όσοι δεν σε χωνεύουν; Τσκ τσκ τσκ... Μπορεί απλώς να μην αγαπούν τους αφράτους....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Βρε Βαγγέλη, κάτι ορθογραφικούλια τα έχεις κάνει επίτηδες για να μην καρφωθείς ή έβαλες τον Οδυσσέα τον Ρουμάνο να τα γράψει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ευχή και κατάρα10 Απριλίου 2014 - 7:35 μ.μ.

  Συμφωνώ! Γι'αυτό μην ξεχνώντας αυτός ο λαός τη μεγαλύτερη μπαμπεσιά της μεταπολίτευσης, αυτή του "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!", ξέχασε ευχαρίστως το μπαμπέση. Σε κάποια δημοσκόπηση φέρεται ότι μόνο το 2,7% του ριγμένου μπαμπέσικα αυτού λαού τον θέλει να κάνει δικό του κόμμα. Στα ωραία εκείνα όρια του στατιστικού λάθους δηλαδή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Να αφήσει τις προσπάθειες εξαφάνισης του ΠΑΣΟΚ και να μείνει στην Ελιά ή όπου αλλού τον δεχτούνε!!
  Σε αυτό το ολίσθημα εκτός από την παρέα του τον ακολουθούν και μερικά από τα ιστορικά στελέχη και μετά ζητούν την ψήφο μας!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή