Πεταλωτής: Εξαιτίας της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ αργήσαμε δυο χρόνια να βγούμε στις αγορές

9.4.14

Σχολιάζοντας τη δοκιμαστική έξοδο της χώρας στις αγορές, ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Παπανδρέου Γιώργος Πεταλωτής σχολίασε στο Faceboοk:

Χωρίς να υποτιμάται η σημασία της έκδοσης έντυπων ομολόγων στις αγορές, αξίζει να μείνει κανείς στις αντιδράσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σαμαράς θριαμβολογεί για την «έξοδο στις αγορές μετά από 4 άνυδρα χρόνια» , ο δε ΣΥΡΙΖΑ δια του κ. Παπαδημούλη (σκέψου να μιλούσε κι ο Σκουρλέτης...) αναρωτιέται γιατί να αφήσουμε τον (μνημονιακό) δανεισμό με 1,5% για να πάμε στις αγορές με 5%!

Η απάντηση και στις δυο πλευρές της υποκρισίας, είναι η υπενθύμιση ότι εξαιτίας της κοινής τους «αντιμνημονιακής» στάσης μέχρι το 2012, ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, με διετή δηλαδή παράταση της ασφυξίας, αρνούμενοι να «συναινέσουν στο λάθος» (Σαμαράς).

Με αυτό το «λάθος» όμως ξαναβγαίνουμε κ όχι με τα ΖΑΠΠΕΙΑ της ΝΔ.

Με αυτό το "λάθος" θα συνεχίσουμε να δανειζόμαστε με "τοκογλυφικό επιτόκιο" 1,5% μέχρι το 2016, το οποίο υπερασπίζεται σήμερα ο κατά τα άλλα αντιτοκογλύφος κ. Παπαδημούλης.

Ένα επιτόκιο , σκληρής διαπραγμάτευσης των «προδοτών» το 2010, που τα σημερινά «δυο πρώτα κόμματα» δεν την είδαν ποτέ...

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.

5 σχόλια:

 1. Ο αρχηγός σου όμως Αδωνι την εποχή εκείνη ήταν στα κάγκελα (όπως η Ραχήλ) και στα Ζάπεια ,και κάποιος άλλος τράβαγε το κάρο και ήταν εντελώς μόνος! Μην ξεχνάς Άδωνι να τα λες αυτά που είναι τα πλέον σημαντικά! Έτσι διεσώθη Αδωνι η χώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. άστα να πάνε...αλλά τί να πεις...that`s life...πάμε παρακάτω...ώρα ν` αρχίσουν να γιατρεύονται και οι πληγές της Δημοκρατίας και να ανατάσσεται η κοινωνική και πολιτική συνοχή. κάτι που η παρούσα κυβέρνηση δεν μπορεί να επιτύχει καθώς οι σχέσεις της με την αριστερά έχουν εμφυλιοπολεμικά χαρακτηριστικά και η παρακρατικού τύπου συναλλαγή της με τη χα δημιούργησε περισσότερα προβλήματα απ` όσα είχε φανταστεί.


  υ.γ. μέρα που ναι, τα σέβη μου στο Γιώργο Παπανδρέου. αγαπητέ Γιώργο οφείλεις να συνεχίσεις να είσαι παρών. πολύ πιο ενεργά. οι τελευταίες κινήσεις σου είναι ενθαρρυντικές. πρέπει όμως να έχουν και συνέχεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πσραπολιτικέ καλά κάνεις και επιχαίρεις με όλο αυτό το κωλοτουρλουμπούκι αλλά τα πράγματα είναι εξαιρετικά επικίνδυνα εκτός από φαιδρά. Ποιος μας εγγυάται ότι η έξοδος δεν θα είναι μια νέα ΕΡΤ και δεν θα καταλήξει φιάσκο. Το λέω γιατί οι άνθρωποι έχουν έφεση στην λαλακία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η απάντηση είναι πως ναι αλλά από τη στιγμή που δεν το κατάλαβε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος δεν πιάνεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αλήθεια ποιοι είναι οι ανόητοι σε όλη αυτή την ιστορία;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή