Πεταλωτής: Εξαιτίας της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ αργήσαμε δυο χρόνια να βγούμε στις αγορές

9.4.14

Σχολιάζοντας τη δοκιμαστική έξοδο της χώρας στις αγορές, ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Παπανδρέου Γιώργος Πεταλωτής σχολίασε στο Faceboοk:

Χωρίς να υποτιμάται η σημασία της έκδοσης έντυπων ομολόγων στις αγορές, αξίζει να μείνει κανείς στις αντιδράσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σαμαράς θριαμβολογεί για την «έξοδο στις αγορές μετά από 4 άνυδρα χρόνια» , ο δε ΣΥΡΙΖΑ δια του κ. Παπαδημούλη (σκέψου να μιλούσε κι ο Σκουρλέτης...) αναρωτιέται γιατί να αφήσουμε τον (μνημονιακό) δανεισμό με 1,5% για να πάμε στις αγορές με 5%!

Η απάντηση και στις δυο πλευρές της υποκρισίας, είναι η υπενθύμιση ότι εξαιτίας της κοινής τους «αντιμνημονιακής» στάσης μέχρι το 2012, ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, με διετή δηλαδή παράταση της ασφυξίας, αρνούμενοι να «συναινέσουν στο λάθος» (Σαμαράς).

Με αυτό το «λάθος» όμως ξαναβγαίνουμε κ όχι με τα ΖΑΠΠΕΙΑ της ΝΔ.

Με αυτό το "λάθος" θα συνεχίσουμε να δανειζόμαστε με "τοκογλυφικό επιτόκιο" 1,5% μέχρι το 2016, το οποίο υπερασπίζεται σήμερα ο κατά τα άλλα αντιτοκογλύφος κ. Παπαδημούλης.

Ένα επιτόκιο , σκληρής διαπραγμάτευσης των «προδοτών» το 2010, που τα σημερινά «δυο πρώτα κόμματα» δεν την είδαν ποτέ...

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.