Γιατί ο Λοβέρδος τοποθετείται περίπου ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ; Ποιοι είναι οι 30 βουλευτές της Ελιάς;

7.5.14


Διαβάζω τη σημερινή συνέντευξη του Ανδρέα Λοβέρδου στο Real.gr και αληθινά αναρωτιέμαι τι άλλο μας μένει να ζήσουμε σε αυτή τη χώρα, με πόσα άλλα παράλογα θα χρειαστεί να αναμετρηθούμε.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ, ίδρυσε κόμμα, πήγε στη ΔΗΜΑΡ, έβρισε τους 58, έφυγε από τη ΔΗΜΑΡ και μετά πήγε στην Ελιά μαζί με τους 58, σήμερα τοποθετείται, όχι μόνο σαν να έχει επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ αλλά και σαν να είναι αυτός που αποφασίζει για την τύχη του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Δεν μπλοφάρουμε. Πάνω στις πλάτες μας δεν θα παίζονται πλέον παιχνίδια. Αν η Ελιά αποδοκιμαστεί στις εκλογές, δεν θα συμμετέχουμε στην κυβέρνηση, οι τριάντα βουλευτές μας θα αποσυρθούν. Αν αποδοκιμαστούμε δεν θα υπάρχει δεδηλωμένη. Θέλει ο λαός να συνεχίσουμε; Μας επιδοκιμάζει. Δεν θέλει; Μας αποδοκιμάζει. Εμείς λέμε καθαρά στον ελληνικό λαό ότι αν μας επιδοκιμάσει, συνεχίζουμε χωρίς νέα μέτρα και νέες μνημονιακές υποχρεώσεις.

Συμμετέχει ο Ανδρέας Λοβέρδος στην κυβέρνηση και δεν το γνωρίζουμε; Διαθέτει Κ.Ο η Ελιά και δεν έχουμε ενημερωθεί; Έδωσε εντολή ο ελληνικός λαός στον Λοβέρδο να κυβερνήσει και περιμένει να τον επιδοκιμάσει τώρα;

Έχουμε τρελαθεί τελείως; Τύποι σαν τον Λοβέρδο δεν έχουν καταλάβει ότι οποιοσδήποτε Έλληνας δεν βιοπορίζεται από τους ίδιους, τους θεωρεί γελοίους;

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.

8 σχόλια:

 1. Από χτες το φωνάζω αλλά δεν ασχολείται κανείς. Είτε έχει απύθμενο θράσος είτε βρίσκεται σε τραγική πολιτική θέση επειδή δεν τον "παίζει" κανείς. Από το ΠΑΣΟΚ δεν μιλάει κανείς εκτός αν θέλουν αυτόν τον άθλιο τύπο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. τι θα ακούσουμε ακομα7 Μαΐου 2014 - 4:57 μ.μ.

  Θα ήθελα να δω τα μούτρα του Χρυσοχοϊδη (κυρίως), του Σαχινίδη και της Φώφης όταν διάβασαν τις δηλώσεις του αυτοαναγορευομενου "αρχηγού" τους να τους κάνει υποδείξεις και να αποφασίζει αυτός πότε θα μπουν και πότε θα βγουν από την κυβέρνηση. Ο ίδιος στο μεταξύ δεν είναι τίποτα. Αρχηγός του γραφείου του. Ο Μοσιαλος πρόλαβε και την έκανε πριν ξεφτιλιστεί εντελώς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ευχή και κατάρα7 Μαΐου 2014 - 5:03 μ.μ.

  Αυτό στη γλώσσα της πολιτικής λέγεται "αρχηγική εμφάνιση". Δεν είναι κακό να συμβαίνει-κανείς δεν μπορεί να εξαιρείται από το δικαίωμα να θέλει να έχει ηγετικό ρόλο σε ένα κόμμα-δεν είναι κανενός αποκλειστικό προνόμιο αυτό, ούτε κληρονομημένο δικαίωμα. Αλλά φαντάζομαι ότι για να το διεκδικήσει με κάποια βάσιμη πιθανότητα πρέπει να έχει σταθερή και αδιατάρακτη σχέση με το κόμμα που θέλει να διεκδικήσει την ηγεσία του. Ο Λοβέρδος, αν και αξιόλογο στέλεχος καθεαυτό, δυστυχώς γι'αυτόν, το έκαψε το χαρτί του.

  Αν και βασικά δεν ξέρω τι νόημα έχει πια να μιλάμε για κούρσα διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ, εν πάση περιπτώσει ένα τέτοιο δικαίωμα το έχουν όσοι στάθηκαν μέσα στο κόμμα, ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο. Τώρα το τι θα παραλάβουν και πώς θα το διαχειριστούν αυτό που θα παραλάβουν, μόνο η Παναγιά του ΤιΣουΜέλλει μπορεί να μας το πει. Εγώ θα πρότεινα να παραδοθούν τα εμβλήματα στον κληρονομικό δυναστικό γόνο να τα καμαρώνει όπως οι παλιοί ξεπεσμένοι αριστοκράτες τα οικόσημα τους. Θα του δοθεί έτσι και η ευκαιρία να εμπεδώσει κάτι από την Ελληνική Ποίηση που έχει απόλυτη άγνοια-όπως και κάθε τι ελληνικό άλλωστε-με το μελαγχολικά παρακμιακό: "...Δυστυχής! Παρηγορία μόνη σου έμενε να λες περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις...."-Αλήθεια τον φαντάζεστε γεροντάκι πια, δίπλα στο τζάκι, στο μυθικό σπίτι στο Καστρί, μαζί με τον Κοκό, που πετάχτηκε από δίπλα, απ'το σπίτι που νοίκιασε το καμάρι του από τους παπανδρέηδες, τις κρύες νύχτες του χειμώνα τους; Να τα κουτσοπίνουν και να θυμούνται τα τερπνά της ρηχής άδειας ζωής τους. Θα πλαντάξω από δυναστικό κλάμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μέγας αλαζόνας ,ο οποίος προκειμένου να έχει προβολή και εξουσία δίνει τα πάντα!!! Πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτοί οι τύποι της πολιτικής ότι ο δημοκρατικός λαός τους έχει τελειώσει!!!! Δεν θα γίνεται ποτέ πάλι βουλευτές όσο και αν το ΜΕΓΑ επιχειρήσει να σας επιβάλλει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Χατζηαρκούδογλου7 Μαΐου 2014 - 6:36 μ.μ.

  Ευχή του Βενιζελισμού και Κατάρα του ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν ονειρεύεσαι τον Βενιζέλο σε εκδρομή στη Γραβιά να τρώει το καταπέτασμα μαζί με την Τώνια; Σε ψησταριές χωρίς άλλους θαμώνες, για να γλυτώσουν το γιουχάϊσμα,
  Αυτός, ο αυτοδημιούργητος πολιτικός, που θα βρει να κρυφτεί; Με το μαύρισμα που θα φάει στις Ευρωεκλογές, θα είναι καλοδεχούμενος σε όλες τις χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. http://www.parapolitika.gr/parapolitikablog/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1/h-%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%BF%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF  Μετά από αυτό δεν περιγράφω άλλο..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω.Ο κ. Λοβέρδος έχει χάσει κάθε ίχνος αυτοεκτίμησης. Έχει μετατραπεί σε ένα πιόνι του ΒΒ-, έναν ρολίστα που αναλαμβάνει ειδικές αποστολές, γιατί στο κάτω κάτω δεν υπάρχει και κανείς άλλος. Κρίμα, γιατί συνέβαλε στα δύσκολα χρόνια με μια μεταρρύθμιση στο Ασφαλιστικό, κάτι που βλέπουμε με το κυάλι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ... πόοοσο μ@κ@κ@ς είσαι ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή