Γιατί ο Λοβέρδος τοποθετείται περίπου ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ; Ποιοι είναι οι 30 βουλευτές της Ελιάς;

7.5.14


Διαβάζω τη σημερινή συνέντευξη του Ανδρέα Λοβέρδου στο Real.gr και αληθινά αναρωτιέμαι τι άλλο μας μένει να ζήσουμε σε αυτή τη χώρα, με πόσα άλλα παράλογα θα χρειαστεί να αναμετρηθούμε.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ, ίδρυσε κόμμα, πήγε στη ΔΗΜΑΡ, έβρισε τους 58, έφυγε από τη ΔΗΜΑΡ και μετά πήγε στην Ελιά μαζί με τους 58, σήμερα τοποθετείται, όχι μόνο σαν να έχει επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ αλλά και σαν να είναι αυτός που αποφασίζει για την τύχη του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Δεν μπλοφάρουμε. Πάνω στις πλάτες μας δεν θα παίζονται πλέον παιχνίδια. Αν η Ελιά αποδοκιμαστεί στις εκλογές, δεν θα συμμετέχουμε στην κυβέρνηση, οι τριάντα βουλευτές μας θα αποσυρθούν. Αν αποδοκιμαστούμε δεν θα υπάρχει δεδηλωμένη. Θέλει ο λαός να συνεχίσουμε; Μας επιδοκιμάζει. Δεν θέλει; Μας αποδοκιμάζει. Εμείς λέμε καθαρά στον ελληνικό λαό ότι αν μας επιδοκιμάσει, συνεχίζουμε χωρίς νέα μέτρα και νέες μνημονιακές υποχρεώσεις.

Συμμετέχει ο Ανδρέας Λοβέρδος στην κυβέρνηση και δεν το γνωρίζουμε; Διαθέτει Κ.Ο η Ελιά και δεν έχουμε ενημερωθεί; Έδωσε εντολή ο ελληνικός λαός στον Λοβέρδο να κυβερνήσει και περιμένει να τον επιδοκιμάσει τώρα;

Έχουμε τρελαθεί τελείως; Τύποι σαν τον Λοβέρδο δεν έχουν καταλάβει ότι οποιοσδήποτε Έλληνας δεν βιοπορίζεται από τους ίδιους, τους θεωρεί γελοίους;

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.