Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την υποψηφιότητα Μπέου στο Βόλο;

7.5.14Μια πολύ σημαντική διάσταση της υποψηφιότητας του Αχιλλέα Μπέου στον δήμο του Βόλου αναδεικνύει σήμερα ο Τάσος Τέλλογλου με άρθρο του στο Protagon.gr.

Συγκεκριμένα:

Στις εκλογές του 2012 (Ιούνιος), η Αριστερά με τον ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τον νομό με 31%. Δύο χρόνια νωρίτερα, ο Πάνος Σκοτεινιώτης, με κομματικές καταβολές στο ΠΑΣΟΚ, κέρδισε τον δήμο του Βόλου, αφήνοντας πίσω του, στον δεύτερο γύρο, τη Ζέττα Μακρή, βουλευτή Μαγνησίας και σήμερα υφυπουργό Υγείας. Η κα Μακρή είναι στην πρωτεύουσα. Οι άνθρωποί της παραμένουν, φυσικά, στον Βόλο. Κοντά στον Αχιλλέα Μπέο. Ο συνδυασμός της λεγόταν Νέος Δήμος-Νέο Ξεκίνημα. Ο συνδυασμός του Αχιλλέα Μπέου λέγεται Νέα Εποχή-Νέα Δυναμική. Τα στελέχη της κας Μακρή είναι, σε μεγάλο βαθμό, στο ψηφοδέλτιο Μπέου. «Για να εξασφαλίσουν την εκλογή τους, άλλωστε η Μακρή δεν μερίμνησε να τους βάλει στο ψηφοδέλτιο που υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία».

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τον κ. Μιχάλη Μιτζικό, δικηγόρο που υποστήριξε και τον Ολυμπιακό Βόλου του κ. Μπέου όταν χρειάσθηκε νομικό παραστάτη στο διεθνές αθλητικό δικαστήριο. Ο Μιτζικός, ένας άνθρωπος που μιλάει χαμηλόφωνα και αγαπάει τη φύση, δεν μοιάζει με τους Έλληνες πολιτικούς. Ξέρει να ακούει και απαντάει μόνο αφού βεβαιωθεί ότι κατάλαβε τι έχει πει ο άλλος. Αλλά η εντύπωση που δίνεται σε ορισμένους στον Βόλο είναι ότι η Ν.Δ. τον υποστηρίζει μόνο και μόνο για να μην καταγραφεί επίσημη υποστήριξη στον Μπέο. 

Η πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια εδώ. Χρειάζονται άμεσα απαντήσεις.


--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.

2 σχόλια:

  1. "Αλλά η εντύπωση που δίνεται σε ορισμένους στον Βόλο είναι ότι η Ν.Δ. τον υποστηρίζει μόνο και μόνο για να μην καταγραφεί επίσημη υποστήριξη στον Μπέο"

    Φοβερή επιχειρηματολογία και σκέψη που θα ζήλευε και ο Σέρλοκ Χολμς.

    Σαν να πω εγώ στη γιαγιά μου..."σε βλέπουμε να πηγαίνεις τακτικά στην εκκλησία να ακούσεις την λειτουργία αλλά όλοι ξέρουμε ότι αυτό το κάνεις για να μη σε χαρακτηρίσουν άθεη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω αν η ΝΔ στηρίζει έμμεσα τον Μπέο αλλά το γεγονός ότι ένα τέτοιο πρόσωπο του υποκόσμου φτάνει να διεκδικεί με αξιώσεις ένα τόσο μεγάλο δήμο, λέει πολλά και για το υπόλοιπο πολιτικό προσωπικο της περιοχής και για τους πολίτες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή