Ψήφος στον Βασίλη Μιχαλολιάκο στον Πειραιά

23.5.14


Στον α' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, είχα ταχθεί υπέρ της λύσης Δρίτσα στον Πειραιά, ώστε οι ψηφοφόροι να γλιτώσουν από το πραγματικά φρικτό δίλημμα «Μιχαλολιάκος ή Δρίτσας». Δυστυχώς,  η παράταξη του κ. Δρίτσα δεν θα είναι στον β' γύρο.

Στη Δημοκρατία όμως οι πολίτες δεν είναι υποχρεωμένοι να ψηφίζουν μόνο όταν τους ικανοποιεί κάποια από τις υποψηφιότητες. Οφείλουν να είναι εκεί κι όταν οι διαθέσιμες υποψηφιότητες δεν τους ικανοποιούν, δεν βλέπω τι μπορεί να κερδίσουν αν αποφασίσουν να αναθέσουν μόνο σε εκείνους που θα προσέλθουν στις κάλπες να αποφασίσουν για την πόλη τους.

Από τη στιγμή λοιπόν που στις εκλογές ζητούν την ψήφο μας πολιτικοί, την Κυριακή στον Πειραιά την ψήφο των πολιτών ζητά μόνο ένας πολιτικός: ο Βασίλης Μιχαλολιάκος. Αναγκαστικά, θα τον ψήφιζα όπως και θα στήριζα τον κ. Μώραλη αν σε μια ιδιωτική εταιρία προσπαθούσε να του πάρει με το ζόρι τη θέση ένας πολιτικός.

1 σχόλιο:

  1. Δεν διαφωνώ με την επιλογή Μιχαλολιάκου (το μη χειρον βέλτιστον), αλλά το επιχείρημα "είναι πολιτικός εν αντιθέσει με τον Μώραλη" το θεωρώ τραγικό! Ας αφήσουμε λοιπόν την πολιτική στους επαγγελματίες πολιτικούς και ας κάτσουμε οι υπόλοιποι στα αυγά μας! Ενα πράγμα πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε εδώ πέρα- η ενασχόληση με την πολιτική δεν μπορεί να γίνεται επάγγελμα!

    Υ.Γ. υποθέτω ότι χτυπάς πάλι πλαγίως και το Ποτάμι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή