Φοβερή ιδέα από το ΠΑΣΟΚ: Αντί για απολύσεις, εκατοντάδες νέες συνταξιοδοτήσεις 50αρηδων!

19.7.14


Σε μια ακόμα κωμική προσπάθεια να φανεί «φιλολαϊκό» κόμμα, το μονοψήφιο ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου κατέθεσε μια απίστευτη πρόταση υπέρ των δημοσίων υπαλλήλων που πρόκειται να απολυθούν.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε συνέντευξη του ο Δημήτρης Καρύδης, η πρόταση είναι η εξής:

(...)Η δεύτερη σημαντική πρόταση αφορά τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα που είναι άνω των 50 και που είναι προς απόλυση μετά τη διαθεσιμότητα. Εδώ μπορεί με κάποια πλασματικά χρόνια εξαγοράς οι εργαζόμενοι να βγουν στη σύνταξη και αυτό το θεωρούμε ένα πολύ σημαντικό βήμα (σχολικοί φύλακες, δημοτικοί αστυνομικοί, εργαζόμενοι της πρώην ΕΡΤ κ.α.).

Με λίγα λόγια, το ΠΑΣΟΚ προτείνει αντί να για απολύσεις, να επιβαρυνθούν κι άλλο τα διαλυμένα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας, ακόμα κι αν χρειαστεί να δανειστεί το ελληνικό Δημόσιο κι άλλα χρήματα στο όνομα των σημερινών ανηλίκων της χώρας, ακόμα κι αν χρειαστεί να πληρώσουν κι άλλους φόρους όσοι εργαζόμενοι έχουν απομείνει στη χώρα.

Αυτό το πολιτικό σύστημα δεν έχει καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ.

10 σχόλια:

 1. Είστε τελειωμένοι παπατζήδες και μάλιστα παλαιάς κοπής!!!!! Παραιτηθείτε διότι με τις συμπεριφορές και πρακτικές σας δημιουργείται πρόβλημα στην δημοκρατική παράταξη!! Επιτέλους φύγετε !!! εκτός και εάν είσθε δεσμευμένοι από τα ισχυρά αφεντικά σας που δυστυχώς κυβερνούν παρασκηνιακά την χώρα !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο γυιός του πατέρα του19 Ιουλίου 2014 - 9:05 μ.μ.

  Διερωτώμαι Τάκη μου ποιος τα έφερε αυτά τα αφεντικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτη ομως ειναι συνηθισμενη πρακτικη των κυβερνησεων μεχρι τωρα. Γιατι να την αλλαξουν; Και πως θα γινει οταν στα ποστα ειναι οι ιδιοι πανω κατω ανθρωποι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Και οι μεγάλοι εργολάβοι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Οντος παπατζήδες. Δουλειές του ποδαριού να αρπάξουμε κάνα ψήφο. Αφού αφήνουν την τυχη του ΠΑΣΟΚ στον Καρύδη εναν αποτυχημένο πολιτευτή, τον Πρωτόπαπα αποτυχημένο παντου, και τον Ρήγα, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δηλαδή τι θέλει να πει ο ποιητής που γράφει το άρθρο;

  Πως πρέπει να απολυθούν μερικές ακόμα χιλιάδες δημοσίων υπαλλήλων έτσι
  επειδή τους μισεί; Είμαι εκπαιδευτικός ,διορίστηκα χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μέσον και
  συντηρώ -δυστυχώς - την οικογένεια μου, μαζί και τον άνεργο 25ρη γιο μου. Ποιο θα είναι το όφελος δηλαδή αν με απολύσουν και είμαστε όλοι άνεργοι στην
  οικογένεια; Μήπως έτσι θα βρει ο γιος μου δουλειά; Το πιο πιθανό είναι να
  κλείσουν μερικά μαγαζιά ακόμα και να χάσουν τι δουλειά τους μερικοί άνθρωποι επί πλέον ,π.χ. η ανιψιά μου που δουλεύει πωλήτρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αν βγείτε στη σύνταξη, θα βρει δουλειά ο γιος σας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Εγώ λέω να βγάλουμε και τον γιό του σε σύνταξη να χτυπήσουμε και την ανεργία και να τους πληρώνω όλους αυτούς εγώ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ιβάν Τουργκένιεφ20 Ιουλίου 2014 - 8:39 μ.μ.

  Εσύ freeman-τι σόλοικο ψευδώνυμο για παπανδρεϊκό κι αυτό ε;-έχεις άλλους γυιούς και πατεράδες για να καμαρώνεις που τους πληρώνουμε-κι εσύ κι εγώ. Για τον φουκαρά της ανάρτησης σεκλετίζεσαι, για τον άλλο τον καλοπερασάκια στάζει μέλι το πληκτρολόγιο σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. freeman, όταν δεν βρίζεις ζωγραφίζεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή