Το φρικτό ψέμα του Μανώλη Όθωνα υπέρ του Ευάγγελου Βενιζέλου

13.7.14


Ο πρώην υπουργός Μανώλης Όθωνας, μιλώντας χθες στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, είπε ένα ψέμα με το οποίο θεωρώ ότι επιχείρησε να υποστηρίξει εμμέσως τον Ευάγγελο Βενιζέλος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Όθωνας υποστήριξε:

Είναι αυτονόητο ότι ένα Ιδρυτικού χαρακτήρα Συνέδριο ενός σύγχρονου Δημοκρατικού Προοδευτικού Μεταρρυθμιστικού Σοσιαλιστικού Κινήματος, θα κληθεί να αποφασίσει για την εκλογή ηγεσίας του. Γιατί  θα αισθανόμουν  πραγματικά γελοίος και σίγουρα κατώτερος των περιστάσεων αν δεν εξέφραζα με ειλικρίνεια και καθαρότητα και σήμερα ενώπιον της ΚΠΕ αυτό που μου λένε 11 στους 10 ανθρώπους που συνομιλώ στην καθημερινότητα μου.

H αλήθεια βέβαια είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν που ο κ. Όθωνας προσπαθεί ευνοϊκά να περιγράψει υπέρ του Ευάγγελου Βενιζέλου, υποστηρίζοντας ότι 11 στους 10 ζητούν την αποχώρηση του.

Στην καθημερινότητα των περισσότερων Ελλήνων, τουλάχιστον 13 στους 10 πολίτες ζητούν την αποχώρηση Βενιζέλου. Δεν αποκλείεται και κάποιοι να προσεύχονται κρυφά γι' αυτήν...

Δεν πάει άλλο, λέμε!

6 σχόλια:

 1. Ο διαχειριστής του μπλογκ πώς το βλέπει το πράγμα; Από τη σκοπιά του ψηφοφόρου του ΣΥΡΙΖΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. και το Έθνος υποτίθεται ότι είναι σοβαρό φύλλο...καταλαβαίνετε τι γράφουν οι υπόλοιπες....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι ξεφτίλα για τους νταβατζήδες της διαπλοκής. Μόνο σε Ελλάδα και τριτοκοσμικές δικτατορίες μπορείς να βρεις τέτειου είδους υψηλής δημοσιογραφίας.

  Αναρωτιέμαι, συντεταγμένη πολιτεία, νόμοι, δημοσιογραφικά όργανα δεν υπάρχουν για να επιληφθούν περιπτώσεις κατάφορης διασποράς ψευδών ειδήσεων και συκοφάντησης;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΕ, άλλα αντ΄ άλλων ....
  Σε ΚΑ-ΜΙ-Α περίπτωση δεν είπε αυτό (που λες ότι ... είπε)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ό,τι και να λέει ο συγκεκριμένος, είναι παγερά αδιάφορο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή