Ευτυχής συγκυρία για τη χώρα: Δυο αδέσμευτοι πολιτικοί σε έναν αδέσμευτο ραδιοφωνικό σταθμό

28.9.14


Ομολογώ ότι έμαθα τα νέα με καθυστέρηση αλλά νομίζω ότι έστω και τώρα έχει κάποια αξία να συγχαρώ τον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο για τη συνεργασία που ξεκίνησαν με την αδέσμευτη ραδιοφωνική φωνή του «Παραπολιτικά Fm».

Αποτελεί δείκτη υγείας του πολιτικού και μιντιακού συστήματος της χώρας ότι ένας εν ενεργεία βουλευτής και ένας εν ενεργεία μελλοντικός ηγέτης του Ελληνισμού και της Κεντροαριστεράς αποφάσισαν να συμβάλουν στα πρώτα βήματα του συγκεκριμένου ραδιοφωνικού σταθμού.

Εξάλλου, o συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός είναι μάλλον γούρικος καθώς μέσα από τη συχνότητα του, ο Γρηγόρης Ψαριανός, αν και βουλευτής Β' Αθηνών, είχε εκφράσει τον περασμένο Μάιο την απόλυτη στήριξη του στην εξίσου αδέσμευτη υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη στο δήμο του Πειραιά με τα παρακάτω λόγια:

Αυτό που ξέρω σίγουρα για μένα είναι ότι δεν συμπαθώ καθόλου τον κ. Μιχαλολιάκο. Αντίθετα συμπαθώ τον κ. Μώραλη και μπορεί και να αποδειχθεί θετικό και καλό το ότι οι παράγοντες μιας ομάδας θέλουν να διεισδύσουν στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Mια παρατήρηση μόνο: στην πρόταση «Τραβάει τ'αυτί» της παραπάνω εικόνας, λείπει το υποκείμενο, φαντάζομαι κατά το «τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται».